Yrityksille

Mikä Pörssi?

Pörssi on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden ainejärjestö, johon voivat liittyä kaikki Jyväskylän yliopistossa kauppatieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa suorittavat. Tällä hetkellä Pörssissä on 1892 jäsentä 11 eri pääaineesta aina johtamisesta taloustieteeseen ja markkinoinnista Banking and International Financeen.

Pörssi tunnetaan Keski-Suomen aktiivisimpana ainejärjestönä ja yhdistyksemme taipuu opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi muun muassa virkistystoimintaan, opintomatkoihin ja kansainvälisyyden lisäämiseen opiskelijayhteisössä. Monipuolisella toiminnallamme pyrimme luomaan kauppakorkeakoulumme opiskelijoille unohtumattomia opiskeluajan elämyksiä, mutta myös tukemaan jäsentemme kehittymistä tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Pörssiläiset voivat lisätä käytännön osaamistaan osallistumalla toimintaamme operatiivisella tasolla esimerkiksi hallituksessa tai toimihenkilöinä. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuksia kehittää asiantuntijuuttaan muun muassa viestintä- ja työnhakukoulutuksilla, yritysvierailuilla sekä kerhotoiminnassa, kuten sijoituskerhossa.

Omille jäsenillemme suunnatun toiminnan lisäksi järjestämme poikkitieteellisiä tapahtumia – näistä suurimpana Pörssin perinteinen rinnerieha – ja teemme runsaasti poikkitieteellistä sekä kylteriainejärjestöjen välistä yhteistyötä. Paitsi tapahtumissamme, myös viestintäkanavissamme tavoitamme useiden eri alojen opiskelijoita sekä muiden kaupunkien kauppatieteilijöitä.

Toimijana Pörssi on aikaansaava, ammattimainen ja jatkuvaan kehitykseen pyrkivä. Pyrkiessämme ammattimaisuuteen emme kuitenkaan halua unohtaa rohkeutta ja raikasta otetta toimintaan. Näiden kolmen yhdistelmällä emme pyrikään yhtään vähempään kuin olemaan edelläkävijä ainejärjestökentässä niin Keski-Suomessa, kuin koko Suomen tasolla.

Yritysyhteistyö Pörssissä

Yrityssuhteet ovat olleet läsnä Pörssin toiminnassa koko yhdistyksen 49-vuotisen taipaleen ajan. Yritykset ovat olleet mukana tapahtumissamme, järjestäneet meille ikimuistoisia ja opettavaisia excursioita ja yritysvierailuja, tehneet kauttamme onnistuneita markkinointikampanjoita, tiedottaneet meille työpaikkamahdollisuuksista sekä tarjonneet meille tärkeitä etuja. Ennen kaikkea yritysyhteistyö on kuitenkin tuonut työelämän lähemmäs opiskeluaikaa ja yritykset lähemmäs opiskelijoita. Yritysyhteistyön kautta pörssiläiset oppivat työelämästä ja sen vaatimuksista, verkostoituvat työelämän toimijoiden kanssa sekä parhaimmillaan löytävät itselleen työ- tai harjoittelupaikan.

Tarjoamme yrityksille monipuolisia yhteistyömuotoja aina näkyvyyksistä yritysvierailuihin ja yhdessä järjestettyihin tapahtumiin asti. Tutustu yhteistyömuotoihimme tästä!

Miksi Pörssi?

Pörssi on täynnä vankalla akateemisella taustalla sekä aktiivisen järjestötoiminnan tuomalla käytännön osaamisella varustettuja tulevaisuuden tekijöitä. Monipuoliset pää- ja sivuainevaihtoehdot takaavat sen, että joukosta löytyy osaajia monenlaisten yritysten tarpeisiin ja erilaisiin työtehtäviin. Pörssi puolestaan kasvattaa opiskelijat olemaan innovatiivisia, eteenpäin pyrkiviä tiimipelaajia, joille yhdessä tekeminen ja toisten auttaminen on tärkeää.

Opiskeluaikana pörssiläiset tutustuvat erilaisiin yrityksiin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin. Pörssin yhteistyöyritykset näkyvät jatkuvasti opiskelijoiden arjessa kehittäen omaa työnantajakuvaansa ja jättäen muistijäljen pörssiläisten mieliin. Nämä yritykset ovatkin ensimmäisenä monen pörssiläisen listoilla, kun he lähtevät etsimään työ- tai harjoittelupaikkoja. Paitsi että pörssiläiset voivat olla yritysten tulevia työntekijöitä tai harjoittelijoita, he voivat olla myös yritysten uusia asiakkaita joko nykyhetkellä tai tulevaisuudessa.

Viestintäkanavamme ja tapahtumamme tuovat yritykset esiin paitsi 1800 pörssiläiselle, myös muiden alojen opiskelijoille, muiden kaupunkien kyltereille sekä yhteistyöyritystemme edustajille. Yritykset saavat mahdollisuuden markkinoida itseään palveluntarjoajina, työnantajina ja työpaikkoina.

Pörssiläisten ideoita ja osaamista voi hyödyntää jo opiskeluaikana. Esimerkiksi case-harjoitusten ja muiden vuorovaikutteisten yhteistyömuotojen kautta yritykset saavat hyödynnettyä opiskelijoiden ajankohtaista, akateemista tietotaitoa sekä ideoita boksin ulkopuolelta.

Tavoitteenamme on, että yhteistyö kanssamme toisi molemmille osapuolille konkreettista hyötyä. Kehitämme uusia ja räätälöimme nykyisiä yhteistyömuotojamme erilaisten yritysten tarpeiden mukaisesti, emmekä kangistu vanhoihin kaavoihin. Teemme yritysyhteistyötä suurella sydämellä, siihen aidosti panostaen.

 

Pörssistä yhteistyökumppanina sekä yritysyhteistyöstä voit lukea lisää marraskuun 2017 lopussa ilmestyneestä Pörssikurssin yritysnumerosta, Yrityskurssista!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Pörssin yrityssuhdevastaaviin tai -jaostoon tai lähetä suoraan sähköpostia osoitteeseen .