02.05.

Woolman Oy – Junior Growth Hacker – Marketing & Content

Onko sinulla intoa ja uteliaisuutta? Onko sinussa hyvä ripaus analyyttistä ajattelijaa, numeropäätä ja vieläpä luovaa kirjoittajaa?
Haluamme tarjota opintojaan päättämässä olevalle tai juuri valmistuneelle markkinoinnin osaajalle mahdollisuuden kasvaa ammattilaiseksi Woolmanin riveissä. Koulimme sinusta verkkokaupan markkinoinnin ja asiakashankinnan ammattilaisen.
Tämän työpaikkailmoituksen pääkuvassa istuu Mikko Rekola, Woolmanin growth hacker. Mikolla on kädet täynnä työtä, mutta hän on valmis jakamaan osaamistaan tiedonjanoiselle juniorille. Mikon työstä ja taustasta voit lukea tästä artikkelista.

Mitä se työ sitten on?

Tehtäväsi on kasvattaa asiakkaidemme verkkokauppojen myyntiä ja auttaa heitä verkkokaupan liikenteen kanssa. A/B-testaaminen on sinulle vähintään joissain määrin tuttua ja haluat ratkaista eritasoisia asiakashankinnan ongelmia. Facebookin ja Googlen työkalut eivät ole sinulle mysteerisiä kokonaisuuksia.
Tärkeintä on kiinnostus juuri verkkokauppaa ja sen myynnin kehittämistä kohtaan! 
Verkkokauppa on voimakkaasti kasvava toimiala ja asiakkaitamme ovat erikokoiset kaupat aina pk-yrittäjästä suuriin bränditaloihin. Sinulla on halu tehdä töitä asiakkaidemme onnistumisen eteen ja oppia growth hackingistä siinä sivussa.
Ymmärrys verkkokauppojen markkinoinnista, myynninedistämisestä ja näkyvyyden parantamisesta ovat valtteja tehtävässä kehittymiseen ja onnistumiseen. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tietää, sillä tekeminen ja arki asiakkaiden kanssa taatusti opettaa!
Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Teet kuitenkin myös työtä oman konttorin ohella asiakkaiden luona. Sinua odottaa kilpailukykyinen palkka ja modernit työvälineet. Sijoitut osaksi kasvavaa Woolmanin Kasvupalvelut-tiimiä.

Millaista Woolmanilla oikein on?

Woolman rakentaa verkkokauppoja, auttaa kauppoja kasvamaan ja kansainvälistymään. Woolmanin vahvuus on sen huikea tiimi ja asiakkaat! Olemme hieman yli kaksi vuotta vanha yritys, jonka riveissä tekee töitä jo 26 ammattilaista. Pääset katsomaan tiimikokonaisuuttamme ja työtehtäviä verkkosivuiltamme.
Woolman kansainvälistyy, asiakkaamme kansainvälistyvät ja sitä myötä myös haasteet kansainvälistyvät. Pääset tekemään töitä huimien suomalaisten ja pohjoismaisten brändien kanssa – asiakastarinoita löydät täältä. Työ ei ole vain yksin toimistokuutiossa istumista ja stressipallon puristelua vaan asiakkaiden tapaamista – tässä duunissa saa todella kädet saveen!
Meillä tehdään töitä yhdessä ja vaikka toimistomme sijaitsevat eri paikkakunnilla, Slack laulaa ja Hangoutsissa helistään! Tapaamme myös koko tiimin voimin vähintään kerran kuussa.

No niin!

Haku tehtävään päättyy 19.5., mutta suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Älä epäröi jättää hakemusta!
Lue lisää työpaikasta, Woolmanista tai juttele chatissa osoitteessa:
Career.woolman.io