21.04.

Uramahdollisuuksia lääketeollisuuden alalla kauppatieteen osaajalle

Lääketeollisuuden Pharma Industry Future Stars -verkostoitumisohjelma

 

MITÄ: lääketeollisuuden alan ilmainen koulutuskokonaisuus poikkitieteellisille korkeakouluopiskelijoille

MILLOIN: syksyllä 2019 (kolme 2-3 päivän koulutusta pääkaupunkiseudulla ja Turussa)

HINTA: ei maksa mitään. Matkoja, ruokailuja ja yöpymisiä korvataan.

KENELLE: Lääkealasta kiinnostuneelle loppuvaiheen opiskelijalle

HAE VIIMEISTÄÄN: 30.4.2019

 

Lääketeollisuus ry ja sen jäsenyritykset järjestävät syksyllä 2019 jo kuudetta kertaa korkeakouluopiskelijoille suunnatun Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelman, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kansainvälisen tutkivan lääketeollisuuden työtehtäviin ja uravaihtoehtoihin.

Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu. Lääketeollisuudessa tarvitaan monenlaisia osaajia, ja siksi kaupallisen alan opiskelijoita toivotaan mukaan!

Ohjelmaan voivat hakea opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota. Ohjelmaan kuuluu seitsemän opintopäivää. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme ruokailut opintopäivien aikana, matkat opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen muualta kuin pääkaupunkiseudulta tuleville.

 

Lisätietoa ohjelmasta ja hakulomake löytyy Lääketeollisuus ry:n verkkosivuilta. Haku ohjelmaan on avoinna huhtikuun loppuun asti.