21.04.

Trainee PWC:n riskienhallintapalveluihin

MITÄ: Palkallinen harjoittelujakso PWC:n riskienhallintapalveluissa

MILLOIN: 4 kk alkaen elokuusta 2019

KENELLE: laskentatoimea tai tietojärjestelmätiedettä opiskelleelle. Ympäristöjohtamisesta, kyberturvallisuudesta ja riskienhallinnasta kiinnostuneelle

HAE VIIMEISTÄÄN: sunnuntaina 28.4.

 

Haluatko mukaan riskienhallinnan asiantuntijajoukkoomme rakentamaan menestystä asiakkaillemme ja meille? Haemme nyt joukkoomme tulevaisuuden lupauksia oppimaan, kehittymään ja kasvamaan kanssamme oman alansa huipuiksi.

Riskienhallintapalveluiden asiantuntijat auttavat asiakkaitamme monipuolisissa riskienhallintaan liittyvissä toimeksiannoissa. Näemme riskienhallinnan ennen muuta mahdollisuutena ja siksi toiminnassamme korostuu myös aina liiketoiminnallinen näkökulma. Haluamme olla mukana varmistamassa asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamista ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kasvattamista.

 

Traineeden työtehtävät pitävät sisällään muuan muassa asiakastoimeksiantoihimme liittyviä sekä riskienhallintapalveluiden sisäisiä töitä seuraavasti:

 • riskienhallinnan kehittämiseen liittyviä tehtäviä
 • tietojärjestelmistä saatavien tietojen analysointia
 • yleisten liiketoimintaprosessien sekä järjestelmäkontrollien tarkastamista
 • kyberturvallisuuteen liittyviä tehtäviä
 • väärinkäytösten torjuntaan ja selvittämiseen liittyviä tehtäviä sekä eettistä yrityskulttuuria tukevia tehtäviä
 • sisäisen tarkastukseen kuuluvia tehtäviä
 • ilmastonmuutokseen, vastuulliseen sijoittamiseen ja liiketoimintaan liittyviä tehtäviä
 • yritysvastuutietojen varmentamiseen, raportointiin ja tausta-analyyseihin liittyviä tehtäviä

Työtehtäväsi määräytyvät omaamiskokemuksesi ja suuntautumisesi perusteella.

Odotamme sinulta:

 • Aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta hankittua osaamista
 • Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
 • Laskentatoimen, tietojärjestelmätieteen, kyberturvallisuuden, tilastotieteen, tietojenkäsittelytieteen tai riskienhallinnan opintoja, jotka tukevat hyvin työssä menestymistä
 • Kyberturvallisuus- ja väärinkäytösten torjunnan palveluissa, sekä yritysvastuupalveluissa myös ympäristöjohtamiseen tai vastuulliseen sijoittamiseen (ESG) ja liiketoimintaan liittyvä aiempi työkokemus tai opinnot luetaan eduksi.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja oppia osaavassa asiantuntijatiimissämme huippuasiantuntijaksi, monipuoliset työtehtävät ja mielenkiintoiset asiakastoimeksiannot. Lisäksi tarjoamme välittävän ja joustavan työympäristön sekä mahtavat työkaverit, joilta saat tukea ja apua tiukan paikan tullen.

Trainee-kausi alkaa elokuussa 2019 ja kestää 4 kk. Harjoittelu on palkallista. Harjoittelun jälkeen voi olla mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinun olevan suoraselkäinen, ratkaisukeskeinen, myyntihenkisyyttä omaava ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Teemme työtä, jolla on merkitystä niin asiakkaillemme kuin yhteiskunnalle ja haluamme edistää tätä päivittäisessä työssämme.

Mikäli koet, että työtehtävät ja arvomme osuvat yhteen, hae osaksi huipputiimiämme!

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi viimeistään 28.4.2019 tämän linkin kautta. 

Lisätietoja harjoittelusta antaa Timo Takalo, , p. 050 383 7786

Saat lisätietoa riskienhallinnan palveluista täältä: https://www.pwc.fi/fi/palvelut/riskienhallinta.html