25.09.

Trail Systems Oy – Myynnin tukihenkilö

Pörssin Alumni täällä kaipaa apua startupin myynnin kasvattamiseen. Etsinnässä olisi aikaansaava tyyppi, joka pystyy itsenäisiin ja luoviin ratkaisuihin.

Olen Antti Kirmanen ja vastaan suomalaisen Trail Systems Oy:n myynnistä. Yrityksemme kasvaa vauhdilla ja siksi apu on tarpeen! Kehitämme kalustonhallintajärjestelmä Trailia, joka on suunniteltu etenkin esittävien taiteiden tarpeisiin. Nykyään Trailia käytetään useilla muillakin toimialoilla, aktiivisia käyttäjiä on yli 11000 ja järjestelmällä hallitaan kalustoa yli puolen miljardin euron arvosta. Asiakkaitamme ovat mm Kone Oyj, Martela Oyj, Royal Opera House, Sydneyn Oopperatalo ja Swissport.

Etsimme nyt myyntimme vahvistukseksi osa-aikaista myynnin tukihenkilöä. Tukihenkilö vastaa etenkin potentiaalisten asiakkaiden yhteystietojen keräämisestä. Työ sopii hyvin opiskelujen ohessa tehtäväksi, voit tehdä sitä kotoasi tai mistä vain, ja työaikatauluihin voit vaikuttaa itse. Tämä tehtävä on erinomainen aloituspaikka B2B-myynnistä kiinnostuneelle!

Trail toimii kansainvälisesti, joten sujuvan suomen kirjallisen ja suullisen taidon lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

Näillä eväillä menestyt:

· Aktiivisuus ja järjestelmällisyys

· Kyky ratkaista ongelmia itsenäisesti

· Kyky hakea tietoa eri lähteistä

Voit tutustua Trailiin osoitteessa https://www.trail.fi/

Jos kiinnostuit, niin lähetä lyhyt hakemuksesi ja CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi minulle osoitteeseen Lisätietoja voit kysellä minulta numerosta 040 5174374. Teemme päätöksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää epäröimään!