20.10.

Tax Trainee, Helsinki / Ey

Kiinnostaako sinua veroasiantuntijan työ, kansainvälinen työympäristö ja mielenkiintoiset tehtävät kokeneiden osaajien tuella? Tiimiemme kasvaessa haemme lisää vahvistuksia keväälle 2021 – katso lisää ja hae nyt tai viimeistään 8.11.2020!

 

Tarjoamamme mahdollisuus

 

Etsimme haasteista innostuvia tulevaisuuden vero-osaajia asiakastoimeksiantoihimme tukemaan asiantuntijoitamme verotuksen eri osa-alueilla. Osallistut myös erilaisiin kehityshankkeisiin, erityisesti prosessien tehostamiseen ja teknologian hyödyntämiseen. Haemme harjoittelijoita eri tiimeihimme seuraaville osaamisalueille:

  • Kotimainen ja kansainvälinen yritysverotus
  • Yritysjärjestelyt
  • Siirtohinnoittelu
  • Arvonlisäverotus ja muu välillinen verotus
  • Kotimainen ja kansainvälinen henkilöverotus
 

Odotamme sinulta

Olet opiskellut esimerkiksi vero-oikeutta tai laskentatoimea yliopistossa. Opintoja sinulla on koossa vähintään 120 opintopistettä (esim. kauppatieteet tai oikeustiede).


Arvostamme myös

  • Vahvaa asiakaspalveluasennetta ja jatkuvaa oppimishalua
  • Positiivista, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta muuttuvia tilanteita kohtaan
  • Pelotonta suhtautumista teknologiaan ja kykyä haastaa olemassa olevia toimintatapoja
  • Hyviä IT-taitoja: erityisesti Excel-osaaminen sekä kokemus erilaisista taloushallinnonjärjestelmistä katsotaan eduksi
  • Hyvää suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden kanssa. Pääset haastamaan omaa osaamistasi osana dynaamista tiimiämme ja kehittymään urallasi esimiesten tukemana. Moderni pääkonttorimme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa. Näin poikkeusaikoina myös etätyö on mahdollista ja tarjoamme siihen joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät työvälineet.

 

Tehtävä on määräaikainen ja voi olla joko osa- tai kokoaikainen, eli työn voi hyvin yhdistää opintojen kanssa. Aloitus tehtävässä on tammikuussa tai alkuvuodesta 2021 ja on sovittavissa henkilön tilanteen mukaan.

 

EY:n globaalin yrityskulttuurin ja toiminnan kulmakivenä on moninaisuuden ja suvaitsevaisuuden arvostaminen. Monimuotoisten tiimien on osoitettu edistävän kekseliäisyyttä sekä tuottavan uusia tapoja ongelmanratkaisuun. Näin toimimalla varmistamme, että erilaisuutta arvostetaan, jotta lahjakkaat yksilöt taustastaan riippumatta voivat nousta huipulle. Kuuntelemalla ja arvostamalla jokaisen mielipidettä, houkuttelemme ja säilytämme tiimeissämme parhaat osaajat ja takaamme asiakkaillemme parhaat ratkaisut.

 

Lisätietoja antaa Senior Manager Annika Tigerstedt, puh. 050 307 9969. Tutustu eri verotiimien arkeen traineen silmin: https://yrityselaman360blog.ey.com/2019/08/22/what-do-tax-trainees-do/

Hae paikkaa lähettämällä meille CV:si. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian! Jos tulet valituksi jatkoon, saat kutsun ensimmäiseen vaiheeseen, joka sisältää lyhyet videohaastattelut sekä pelilliset kykytestit (palveluntarjoajana HireVue). Hakuaika päättyy 8.11.2020 ja hakeminen tapahtuu urasivujemme kautta.

Lisätietoa EY:stä

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, yritysjärjestelyiden ja liikejuridiikan asiantuntija sekä liikkeenjohdon konsultti. Meillä työskentelee huippuosaajia, joiden yhteistyöllä lunastamme lupauksemme ja rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa omalle henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteisöille, joissa toimimme.