11.05.

Rahoitusassistentti, kesätyö – Svea

Oletko kiinnostunut kesätyöpaikasta rahoitusalalla? Miltä kuulostaa monipuolinen kesätyötehtävä rahoituksen ja asiakaspalvelun parissa? Entä rento yrityskulttuuri ja avoin työilmapiiri sekä ystävälliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Jos innostuit ja etsit vielä kesätyöpaikkaa, saatat olla etsimämme svealainen.

Haemme verkkokaupan rahoitustiimiimme kesätyöntekijää Rahoitusassistentiksi (Credit Assistant). Tehtävässä työskentelet verkkokaupparahoituksen ja maksujenvälityksen parissa osana 12 hengen tiimiä viihtyisissä työtiloissamme Helsingin keskustan tuntumassa Ruoholahdessa. Työsuhde on määräaikainen alkaen toukokuun lopussa ja jatkuen elokuun loppuun saakka. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-17 välille.

Työtehtävä:

Työtehtäviisi kuuluu päivittäisestä, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja neuvonnasta vastaaminen sekä verkkokaupoille että heidän asiakkailleen sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Lisäksi hoidat erilaisia valvontatehtäviä ja olet aktiivisesti yhteydessä yhteistyökumppaneihimme, sekä avustat rahoituskäsittelijöitä uusien sopimusten avaamisessa.

Tarjoamme sinulle:

Me tarjoamme sinulle kesätyöpaikan, jossa pääset tutustumaan rahoitusalaan. Saat tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta työskennellen yhdessä Suomen parhaista työpaikoista, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan yrityskulttuurissamme parasta ovat mahtavat kollegat, työntekijöille annettu vastuu sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Tehtävässä saat oppia uutta sekä työskennellä laadukkaan rahoitustuotteen parissa mielenkiintoisessa työympäristössä yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava ja hauska työskennellä!

Toivomme sinulta:

• tehtävään soveltuvia kaupallisen alan korkeakouluopintoja (tradenomi, KTK, KTM)

• aiempaa kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta

• kiinnostusta kehittyvän verkkokauppabisneksen ja sen erilaisten maksuratkaisujen parissa työskentelyyn

• huolellista ja järjestelmällistä otetta työskentelyyn sekä korkeaa työmotivaatiota

• hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja

• sujuvaa englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen), ruotsin kielitaito katsotaan eduksi • lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta luotto- ja/tai rahoitusalan työtehtävistä sekä asiakaspalvelutehtävistä

Tehtävässä menestyminen edellyttää aidosti aktiivista ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kykyä omaaloitteeseen työskentelyyn. Myös oppimishalu, motivaatio ja asenne ovat tärkeässä roolissa. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean energiseen yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä meistä entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallamme.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 20.5.2020 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://www.svea.com/fi/fi/tietoa-meista/tyopaikka/ Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyvä perehdytys alkaa toukokuun viimeisellä viikolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henna Valtanen p. +358503712840 tai

Svea on pohjoismainen toimija – olemme tarjonneet yrityksille rahoitusratkaisuja ja luotonhallinnan, perinnän sekä reskontranhoitoon liittyviä palveluita jo liki 40 vuotta. Kuluttajille tarjoamme erilaisia laina- ja luottotuotteita, autorahoitusta ja maksuratkaisuja, sekä talletustuotteita. Nykyisin toimimme yli kymmenessä Euroopan maassa lähes 2000 hengen voimin, joista 200 työskentelee Suomessa.

Perustamme on aina ollut henkilöstölähtöinen tapa tehdä töitä yhdessä, motivaation ja hyvinvoinnin kautta innovaatioihin ja kasvuun tähdäten. Osoituksena tästä olemme pärjänneet hyvin Great Place to Work® tutkimuksessa, sijoittuen yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä perättäisenä vuontena.