21.04.

ProComin viestinnän harjoittelija syksy 2019

MITÄ: viestinnän harjoittelu viestinnän ammattilaisten järjestössä

MISSÄ: Helsingissä

MILLOIN: Syksyllä 2019 elo-joulukuussa 4-5 kuukautta sopimuksen mukaan

KENELLE: viestintää tai markkinointia opiskelleelle, sisältää myös esim. laskutustehtäviä

HAE VIIMEISTÄÄN: pe 26.4.

 

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana.

 

Etsimme viestinnän harjoittelijaa syksyksi 2019

Harjoittelijana luot sisältöjä ProComin someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin. Sen lisäksi autat tapahtumakoordinoinnissa toimistolla ja sen ulkopuolella. Saat laaja-alaista käytännön kokemusta aina laskutuksesta jäsenrekisterin hallintaan. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan pidempiaikaisia projekteja. Lopullinen työnkuva muokkautuu osin myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Olet työhön reippaasti tarttuva ja avoin persoona sekä nautit tiimityöskentelystä. Erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömät.

Harjoittelun kesto on noin 4–5 kuukautta, ja se ajoittuu elo–joulukuun välille. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa.

Miksi hakea harjoittelijaksi ProComiin?

  • Harjoittelu tarjoaa hyvän kuvan siitä, mitä viestintätyö voi sisältää sekä ainutlaatuisen ja keskeisen paikan suomalaiseen viestintäkenttään.
  • Pääset suunnittelemaan ja viemään omia ideoitasi käytäntöön, kuulemaan asiantuntijoita ja tapaamaan viestinnän ammattilaisia. Kohtaamisten kautta ammatti-identiteettisi saattaa kirkastua!
  • Et ole muille procomilaisille harjoittelija, vaan kollega, jota kannustetaan osallistumaan ideointiin ja yhdessä tekemiseen. Pieni, mutta tehokas porukka toimistolla on päiviesi piristys ja oppimisesi vankka tuki!

Hakeminen: Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi pe 26.4. mennessä Päivi Vuorimaalle

Kerro hakemuksessasi, miksi ProCom kiinnostaa sinua, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi ja missä toivoisit kehittyväsi. Haastattelut pidetään viikolla 19.

Palkka: 1300 euroa / kk + lounasetu

 

Lue lisää ProComin nettivuilta!