28.01.

Osa-aikainen työ opiskelijalle Campus applicationin kehittämiseen

Tehtävänä on auttaa puhelinsovellusta campus applicationia, joka kuvaa ja ohjaa opiskelijoita toimimaan ja löytämään kampukselta toimintaa.

Mitä tehtävä edellyttää?

  • opiskelijoiden äänen kuuleminen, niin kehittämistarpeet ja myös hyvin toimivat asiat tunnistaen
  • priorisoida kehittämistarpeita niiden tarpeellisuuden mukaan, muutoksen laajuus ja vaikutus huomioiden
  • toimia yhteistyössä yliopiston johdon kanssa, erityisesti opintohallinnosta vastaavaien henkilöiden kanssa ja ohjauksessa
  • katselmoida ja ottaa kantaa tärkeimpien käynnissä olevien kehityshankkeiden ratkaisuihin, kuinka hyvin ne palvelevat opiskelijoiden arkea sekä tarvittaessa etsiä katselmoijia/testaajia opiskelijayhteisöstä

 

Tehtävästä maksettaisiin palkkiota toteutuneiden tuntien mukaan. Tehtävän oletetaan olevan osa-aikainen, eli laajuuteensa puolesta olisi mahdollinen opintojen rinnalla.

Opiskelija ei tarvitse tietoteknista ymmärrystä, mutta tärkeää on ymmärtää digitaalisia ratkaisuja toiminnallisesta näkökulmasta, mikä ratkaisu toimii, mitä on huonoa ja kehitettävää, mitä puuttuu. Viimeinen edellyttää digitaalisten ratkaisujen mahdollisuuksien ja hyötyjen ymmärrystä. Opiskelijan tulee ymmärtää asioiden kehittämispotentiaalia ja tuoda ideoita opiskelijayhteisöstä.

Tehtävä kestää todennäköisesti vuoden 2020 kevääseen

 

Hakemus

Lähetä hakemuksessasi lyhyt kuvaus siitä, miksi olisit hyvä kehittämään applikaatiota ja miten saisit ideoita laajalta opiskelijajoukolta siitä, mitä toimintoja applikaatio saattaisi tarvita? Laita hakemukseen myös pieni kuvaus taidoistasi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi.

Hakemukset keskiviikkoon 30.1. mennessä .