Ohjeet

Tapahtumiin ilmoittautuminen

PÖRSSIN NETTISIVUT

Nettisivuilla tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu sisäänkirjautumalla. Jotta voit rekisteröityä uusille sivuille, tarvitset Ekonomien jäsennumeron. Jäsennumeron löydät Ekonomi-lehden takakannesta tai Ekonomien vahvistus- tai tiedotussähköpostista. Jäsennumeron avulla on helppoa yksilöidä jäsenet, jolloin laskutus sujuu jatkossa jouhevasti.

Ollessasi kirjautuneena, pääset ilmoittautumislomakkeeseen suoraan tapahtumakalenterista, kun ilmoittautuminen on auki. Lomake kysyy tarvittaessa vielä mahdolliset lisätiedot. Nimi- ja yhteystiedot sekä erityisruokavaliot ovat lomakkeella jo automaattisesti tiedossa. Näiden tietojen perusteella ilmoitetaan muun muassa ruokatilaukset eteenpäin, joten pidä huoli niiden ajantasaisuudesta!

Tapahtumiin ilmoittautuminen on tarvittaessa mahdollista myös ilman kirjautumista, mikäli kyseessä on tapahtuma, jonne voi tulla muitakin kuin pörssiläisiä.

Rekisteröitymään pääset tästä

Muokkaamaan tietojasi pääset tästä

BAILATAAN.FI

Bailataan -palvelussa tapahtumiin ilmoittautuminen vaatii myös sisäänkirjautumisen. Bailataan -palvelun kautta järjestetyt ilmoittautumiset informoidaan aina etukäteen tapahtumakuvauksissa.

Palvelun kautta ostetut tapahtumat maksetaan välittömästi, jonka jälkeen tapahtumalippu siirtyy omaan mobiililompakkoon.

 

 

Pörssin tapahtumakalenterin tilaus

Tilauslinkki on: http://porssiry.fi/events.ics

MacOs Kalenteri

  1. Arkisto -> Uusi kalenteritilaus
  2. Kopio kenttään osoite: http://porssiry.fi/events.ics ja klikkaa Tilaa
  3. Määritä asetukset ja done! Helppoa?!

Google Kalenteri

  1. Mene kalenteriisi osoitteeseen https://calendar.google.com
  2. Other calendars -> Add by URL ja syötä siihen: http://porssiry.fi/events.ics
  3. OK ja valmista!