07.09.

Modernin markkinoinnin asiantuntija – PowerMarkkinointi

Tyyppi: Perhevapaan sijaisuus 31.12.2021, jonka jälkeen jatko mahdollinen.

Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe tai valmistunut, työkokemusta vastaavista tehtävistä

Työaika: 37,5h/vko

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Sijainti: Jyväskylä

Haku-DL: 15.9.2020

Liity nyt B2B-markkinoinnin ammattilaisten joukkoon osaksi kasvutarinaamme ja tule auttamaan asiakkaitamme luomaan markkinoinnista mitattava investointi!

Olemme B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, jonka tehtävä on saada markkinointi oikeasti tukemaan liiketoimintaa. Emme tee markkinointia vain markkinoinnin ilosta, vaan tekemisemme on aina sidottu liiketoiminnan tavoitteisiin. Tulokset ovat syy, miksi olemme olemassa ja joiden tekemisessä olemme hyviä. Tavoitteemme onkin olla B2B-markkinoinnin edelläkävijä.

Oletko modernin markkinoinnin asiantuntija, joka hallitsee maksetut kanavat kuten Google Adsin ja sosiaalisen median sekä tuntee web-analytiikan? Ovatko sinulle inbound-markkinointi, markkinoinnin automaatio ja sisältömarkkinointi tuttuja? Innostutko päästessäsi analysoimaan markkinoinnin tuloksia ja dataa? Pystytkö pitämään langat käsissäsi ja työskentelemään useissa eri projekteissa? Oletko kehittymishaluinen ja tahdot kasvattaa osaamistasi modernissa markkinoinnissa?

Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista – meillä voi olla sinulle juuri oikea työtehtävä!

Haemme nyt tuloshakuista markkinoinnin asiantuntijaa Junior Marketing Consultant -tehtävään. Tehtäväsi on vastata tiimisi asiakkaiden markkinoinnin toimenpiteiden toteuttamisesta ja kehittämisestä. Pääset suunnittelemaan laajalla skaalalla eri markkinointitoimenpiteitä, joita

asiakkaidemme liiketoiminta vaatii. Toimenpiteitä ja asiakkaidemme markkinointia kehität datan ja tulosten avulla.

Tueksesi saat huippuosaavan ja motivoituneen tiimin. Työskentelet päivittäin tiiviisti yhdessä projektipäällikön ja sisältömarkkinoinnin asiantuntijan kanssa. Heidän kanssaan vastaat teille nimettyjen asiakkuuksien asiakastyytyväisyydestä ja maailmanluokan asiakaskokemuksesta.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria B2B-organisaatioita, joiden ylimmän johdon kanssa tulet toimimaan. Pääset tutustumaan moniin eri toimialoihin ja kehittämään tunnettujen organisaatioiden markkinointia. Lue lisää tehtävästä ja hae täältä!