19.11.

Markkinoinnin tai projektinjohdon harjoittelijaksi Balentorille

Haemme Jyväskylään kahta kokoaikaista harjoittelijaa markkinoinnin sekä projektinjohdon tehtäviin. Tule meille kasvattamaan ja kehittämään omaa osaamistasi!

Lue koko ilmoitus tästä.

 

Markkinoinnin harjoittelija

Markkinoinnin harjoittelijana tavoitteenasi on tukea liiketoiminnan kasvua tuottamalla brändin mukaisia sisältöjä, ylläpitämällä myynnin ja markkinoinnin työkaluja sekä tukea muita balentorilaisia markkinoinnin saralla. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

  • Monipuolinen sisällöntuotanto ja sisäisen viestinnän tehtävät
  • Markkinoinnin tukitehtävät
  • Markkinoinnin ja myynnin kehittäminen

Markkinoinnin tehtävissä odotamme sinulta itseohjautuvaa työotetta, intohimoista ja idearikasta otetta sisällöntuotantoon ja yrityksen markkinointiin sekä kykyä organisoida työtäsi ja pitää muuttuvissa tilanteissa langat käsissäsi.

 

Projektinjohdon harjoittelija

Projektinjohdon harjoittelijana tavoitteenasi on luoda Balentorin asiakkaille ammattimainen ja miellyttävä asiakaskokemus huolehtimalla kehitysohjelmien käytännön hallinnasta. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

  • Kehitysohjelmien käytännön organisointi, järjestelyt ja hallinta
  • Henkilöstö- ja taloushallinnon tukitehtävät
  • Projektinjohdon ja tukitoimintojen kehittäminen

Projektinjohdon tehtävissä odotamme sinulta erinomaisia organisointitaitoja, tarkkuutta, itseohjautuvaa ja asiakaspalveluhenkistä otetta sekä kykyä pitää langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa.

 

Hakeminen

Harjoittelun ajankohta: 13.1.2020 – 14.8.2020

Palkka: 600€/kk

Sijainti: Lutakko, Kielo Innova 1, Jyväskylä

Odotamme sinusta itseohjautuvana ja tavoitteellisena työntekijänä kertovaa hakemusta ja CV:tä perjantaihin 29.11.2019 mennessä osoitteeseen . Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja harjoittelupaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lue lisää Balentorin nettisivuilta!