02.05.

Markkinoinnin ja myynnin tai projektinjohdon harjoittelijaksi Balentorille

Haemme Jyväskylään kahta kokoaikaista harjoittelijaa markkinoinnin ja myynnin sekä projektinjohdon tehtäviin. Tule meille kasvattamaan ja kehittämään omaa osaamistasi sekä katsomaan, voisiko Balentor olla sinun tulevaisuuden työpaikkasi!

Markkinoinnin ja myynnin harjoittelija

Markkinoinnin ja myynnin harjoittelijana tavoitteenasi on tukea liiketoiminnan kasvua tuottamalla brändin mukaisia sisältöjä, ylläpitämällä myynnin ja markkinoinnin työkaluja sekä myymällä kehitysohjelmia yrityksille. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

  • Markkinoinnin ja myynnin tukitehtävät
  • Sisällöntuotanto ja sisäisen viestinnän tehtävät
  • B2B myynti

Markkinoinnin ja myynnin tehtävissä odotamme sinulta itseohjautuvaa ja myyntihenkistä otetta, intohimoista ja idearikasta otetta sisällöntuotantoon, argumentointikykyä sekä jo hieman kokemusta myyntitehtävistä.

Projektinjohdon harjoittelija

Projektinjohdon harjoittelijana tavoitteenasi on luoda Balentorin asiakkaille ammattimainen ja miellyttävä asiakaskokemus huolehtimalla kehitysohjelmien käytännön pyörityksestä. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

  • Kehitysohjelmien käytännön organisointi, järjestelyt ja hallinta
  • Henkilöstö- ja taloushallinnon tukitehtävät
  • Projektinjohdon ja tukitoimintojen kehittäminen

Projektinjohdon tehtävissä odotamme sinulta erinomaisia organisointitaitoja, tarkkuutta, itseohjautuvaa ja asiakaspalveluhenkistä otetta sekä kykyä pitää langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa.

Millaista työskentely on Balentorilla?

”Balentorin markkinoinnin ja myynnin harjoittelijana olen saanut huomata, mitä B2B-markkinoilla toimivan yrityksen arki pitää sisällään. Työpäivät koostuvat mitä monipuolisimmista työtehtävistä, joissa pääsee ideoimaan ja kehittämään omaa markkinointiosaamistaan. Olen päässyt toteuttamaan ja olemaan mukana erilaisissa markkinoinnin projekteissa yhdessä muiden yrityksen markkinoinnin osaajien kanssa. Ajatuksiani ja ideoitani kuunnellaan sekä minulla on ollut vapaus toteuttaa niitä, sillä Balentorin itseohjautuva organisaatiorakenne antaa mahdollisuudet myös yksilön kasvulle! Vastuualueisiini harjoittelijana kuuluu niin yrityksen ulkoisesta kuin sisäisestä sisällöntuotannosta huolehtiminen ja viestintä. Yrityksen sosiaalisen median kanavat ovat lähes täysin harjoittelijan oman markkinointiosaamisen pelikenttä: sinulle annetaan tilaa innovoida uusia julkaisuratkaisuja sekä mahdollisuus perehtyä julkaisujen vaikuttavuuden seuraamiseen.”

“Parasta harjoittelussa on huikean asiantuntevan ja mukavan työyhteisön osana toimiminen sekä se, että harjoittelijoihin todella luotetaan ja mielipiteitämme kuunnellaan. Työssä pääsee kehittämään itseään monella saralla ja vaikuttamaan valmennusohjelmien onnistuneeseen toimintaan ja kehitykseen. Oman mielenkiinnon ja taitojen mukaan on mahdollista päästä mukaan monenlaisiin projekteihin. Pesti pitää sisällään erityisesti pk-yrityksille suunnattujen kehitysohjelmien organisointia, osallistujien koordinointia, tilavarausten hallintaa, valmennuspalautteiden raportointia sekä yhteydenpitoa yritysasiakkaiden sekä ELY-keskuksen suuntaan. Näiden lisäksi tehtäväkenttä muodostuu esimerkiksi laskutuksesta, asiakaspalvelusta, tapahtumien järkkäilystä sekä monista muista valmentajiemme työtä tukevista tehtävistä.”

– Nykyiset harjoittelijamme Suvi ja Ville

 

Hakeminen

Harjoittelun ajankohta: 5.8.2019 – 31.1.2020

Palkka: 600€/kk

Sijainti: Lutakko, Kielo Innova 1, Jyväskylä

Odotamme sinusta itseohjautuvana ja tavoitteellisena työntekijänä kertovaa hakemusta ja CV:tä 24.5.2019 mennessä osoitteeseen . Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja harjoittelupaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Suvi Grönholm ja Ville Hoffman, kevään 2019 harjoittelijat, puh. 010 421 1700, ja Milla Hämäläinen, Operatiivinen johtaja, puh. 040 574 2800,