04.02.

Määräaikainen analyytikko – Kasvuryhmä

Etsimme ydintiimiimme särmää analyytikkoa määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen (helmi/maaliskuu 2020 – syys/lokakuu 2020).

Kasvuryhmän tarkoitus on kiihdyttää scaleup-yritysten kasvua ja uudistumista Suomen kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Kasvuryhmän tiimi tuottaa Suomen scaleup-yritysten johtajille luottamuksellisen foorumin, joka tukee kasvutahtoa ja -tekoja. Toiminta perustuu jakamisen kulttuuriin, vertaispaineeseen ja pyyteettömään auttamiseen. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan kestävää kasvua yhdessä 200 yritysjohtajan kanssa! Lue lisää toiminnastamme.

ANALYYTIKKO tukee Kasvuryhmän tiimiä erityisesti seuraavissa tehtävissä:

  • Datan keruu ja analysointi. Vastaat Kasvuryhmän jäsenkyselyiden kehittämisestä ja systematisoinnista. Keräät kasvudataa eri lähteistä itsenäisesti ja kumppaneidemme avulla. Vastaat datavienneistä, tiedon järjestelystä ja analysoinnista ja tuet Kasvuryhmän tiimiä analyysien tulkinnassa.
  • Tiedolla johtamisen kehittäminen. Kehität yhdessä Kasvuryhmän tiimin kanssa tiedolla johtamisen käytäntöjä, analysointiprosessia ja -työkaluja. Tärkeänä tehtävänä on rakentaa valitulla työkalulla analyysikirjastoa tiedolla johtamisen tueksi.
  • Kasvuryhmän toiminnan vaikuttavuus. Osallistut toiminnan vaikuttavuuden mittaamiseen ja kehittämiseen.
  • Toiminnan operatiivinen kehittäminen. Osallistut toiminnan standardointiin ja automatisointiin valittujen työkalujen avulla (mm. tapahtumatuotanto, kutsuprosessi, viestintä).
  • Digitaalisen vertaistoiminnan kehittäminen. Pääset konseptoimaan digitaalisia toimintatapoja ja rakentamaan digitaalista alustaa yhdessä Kasvuryhmän kumppanien kanssa.

Tässä työpaikassa myös mahdollisuus gradun yhdistämiseen työhön!

Lue lisää!