Liikunta

Pörssi pyrkii pitämään huolta jäsenistönsä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ympäri vuoden tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Viikottaiset vakiovuorot tarjoavat pörssiläisille mahdollisuuden harrastaa matalalla kynnyksellä sählyä, lentistä, korista, futsalia sekä tanssia. Järjestämme myös erilaisia liikuntatapahtumia sekä  -kursseja, esimerkkinä golfin Green Card -kurssi sekä Winter Classic -jääkiekkoturnaus. Lisäksi pyrimme järjestämään ympäri vuoden erilaisia liikuntakokeiluja. Olemme käyneet esimerkiksi boulderoimassa, hotjoogaamassa sekä Megazonessa. Pyrimme myös lisäämään poikkitieteellisyyttä liikuntatapahtumien osalta.

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset ehdotukset liikuntakokeiluihin, vakiovuorojen sisältöön sekä yleisesti liikunta- ja hyvinvointiasioihin liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää kysyttävää Pörssin liikuntamahdollisuuksista.

Tarkempia tietoja liikuntavuoroista sekä ajankohtaisista liikuntatapahtumista löydät Pörssin Liikunta -Facebook-ryhmästä. Liity ryhmään täältä!

Terveisin sopo&liikuntajaosto,

Henna Mäkiaho, Julia Juolahti, Liinu Tornberg ja Siru Muhonen

 

 

Vakiovuorot

Vuonna 2019 Pörssin vakiovuorot uudistuu, kun mukaan tulee perinteisten futsalin ja sählyn sekä syksylle uutena tulleen tanssin lisäksi myös koris ja lentis!

Vakiovuorot pyörivät keväällä 2019 15.1.- 10.4  tiistaisin ja keskiviikkoisin seuraavanlaisesti:

Tanssi ti klo 20:00-21:00 Jäähallin tanssisali

Futsal/Lentis ti klo 20.45-22:00 Viitaniemen koulu

Sähly/Koris ke klo 21:15-22:15 Cygnaeuksen koulu

Pörssin liikunta -facebook sivulla on päivittyvä tarkempi aikataulu vuoroviikoin vaihtuvista palloilulajeista. Liity ryhmään täältä

WhatsApp ryhmät vakiovuoroille:
Lentis

 

Vuoroilla voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti – kaikki mukaan!

 

 

 

Jyväskylän Kylteriveljet ry

Jyväskylän Kylteriveljien eli JKV:n tarkoitus on tarjota etenkin kauppakorkeakoulun opiskelijoille mahdollisuus liikunnan aktiiviseen harrastamiseen opiskeluaikana. Tällä hetkellä tarjonnasta löytyy miehille jääkiekko-, salibandy- ja futsaljoukkueet sekä naisille futsaljoukkue. JKV mahdollistaa opiskelijoille joukkueiden luonnin myös muihin lajeihin. Hyviä esimerkkejä tästä ovat jääkiekko- ja salibandyjoukkueet, jotka ovat saaneet alkunsa yhdistyksen ulkopuolisilta henkilöiltä. Joten ei muuta, kun oman lajin yhteyshenkilöön yhteyttä tai perustamaan omaa joukkuetta.

JKV:n toimintaan ovat kaikki tervetulleita!

 

Joukkueet, vuorot, sarjat ja yhteyshenkilöt:

Jääkiekkojoukkue harjoittelee sunnuntaisin 21.35-22.35 Hippoksen harjoitushallissa ja pelaa Jyväskylän harrastesarjan A-sarjaa.

Yhteyshenkilö:  Julius Heino  040 720 7242

Futsaljoukkue harjoittelee maanantaisin 21.15-22.45 Huhtasuon koululla ja pelaa Keski-Suomen 2. divisioonaa.

Yhteyshenkilö: Veli-Pekka Pajula 044 303 0270.

Naisten futsaljoukkue harjoittelee keskiviikkoisin 19.00-20.00 Hippoksen Vivecalla ja pelaa Keski-Suomen harrastesarjan tasolohkossa 2.

Yhteyshenkilö: Iiris Jortikka 050 496 5333

Salibandyjoukkue perustetaan kevääksi 2019. Joukkueella ei alkuun ole vakiovuoroa, mutta se pelaa Jyväskylän harrastesarjan eli Hirviliigan kilpasarjassa.

Yhteyshenkilö: Heikki Pesonen 045 358 9339

Haluat perustaa uuden joukkueen tai sinulla on muita kehitysehdotuksia?

Yhteyshenkilönä toimii Kalle Grönroos 050 408 1166

 

 

 

 

Bogey PRKL

Bogey PRKL on pörssiläisten golfkerho, jonka toiminnan ydin on yhdistää järjestömme golfareita, järjestää tapahtumia lajiin liittyen sekä tietenkin aktivoida lajin piiriin yhä lisää jäseniä. Viimeisintä tavoitetta varten järjestetään jäsenhintaisia green card –kursseja, jonka käymällä saa ”golf-ajokortin” lisäksi hyvän kuvan lajista ja mahdollisesti näkemystä siitä, sopiiko golf juuri sinulle. Mainittakoon, että golf ei tule ainakaan haittaamaan paljon hehkutettua verkostoitumistasi nyt, eikä tulevaisuudessa, sillä lajin parissa tapaat paljon uusia ihmisiä. Ei ole myöskään mitenkään harvinaista, että liiketapaamisiin liittyy kierros golfia…

Vuosittaisista tapahtumista keskeisimpiä ovat Pörssin mestaruuskisat Pörssi Masters!

Kerholla on oma Facebook-ryhmä ”Pörssin golfarit” – jos et ole vielä ryhmän jäsen, ja golf kiinnostaa millään muotoa, feel free to join in!

Lisätiedot, kehitysehdotukset, palaute:

Henna Mäkiaho

0400 473 690

 

IMG_20150628_210228

IMG_20150628_183915

 

 


 

Laskukausi

Pörssin Laskukausi on innokas mäenlaskua harrastava joukko. Toiminta aloitettiin vuonna 2011 silloisen liikuntavastaavan toimesta. Mukana on niin laskettelua kuin lumilautailua rakastavista opiskelijoista ja muillakin välineillä laskevat ovat tervetulleita kerhoon.

Joukko toimii täysin vapaamuotoisesti jäsenien motivaation ja innostuksen mukaisesti. Pääasiallisena viestintäkanavana toimii Pörssin Laskukausi Facebook-ryhmä, jossa saa keskustella enemmän ja vähemmän laskemiseen liittyvistä asioista. Vuonna 2018 jäsenten käytössä on kausikortti Laajavuoreen, jota varataan kyseisessä Facebook-ryhmässä.

Lisätietoja voi kysellä Pörssin liikuntajaostolta. Liitythän samantien Facebook-ryhmään – samalla saat oikeuden varata kausikorttia.

nettisivu-laskukausi

 

 

 

Yössä Vaeltajat

Opinnot ahdistaa ja haluat heti luonnon rauhaan. Kyllä! Juuri sitä ja montaa muuta syytä varten Pörssillä on oma vaeltajaporukkansa, Yössä Vaeltajat. Ryhmä järjestää satunnaisia retkiä Jyväskylän lähimaastoon omatoimisesti. Täten jokaisella pörssiläisellä on mahdollisuus lähteä mukaan retkelle tai järjestää koko retki omatoimisesti. Ryhmän ideana on, että jokainen voi etsiä itselleen vaellusseuraa päiväretkelle, viikon Lapin reissulle tai vaikka arki-illan sienestysretkelle. Julkaise oma reissuideasi ja päiväsi milloin haluat lähteä retkelle, niin saat varmasti kavereita mukaan!

Ryhmän toimii täysin Facebookissa ja siihen pääset liittymään klikkaamalla tästä. Ryhmä sopii niin hc-vuorijormille, sienestäjille tai ensikertaa retkelle hamuavista intoilijoista. Liity ryhmään nyt ja lähde ensikertaa retkelle  Yössä Vaeltajien kanssa.

Lisätietoja voi kysyä yhdeltä aktiiviselta Yössä Vaeltajalta tai suoraan ryhmässä.

 

Juho-Tuomas Järvikangas

040 822 2071