Liikunta

Pörssi pyrkii pitämään huolta jäsenistönsä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ympäri vuoden tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Viikottaiset vakiovuorot tarjoavat pörssiläisille mahdollisuuden harrastaa matalalla kynnyksellä sählyä, lentistä, korista, futsalia sekä tanssia. Järjestämme myös erilaisia liikuntatapahtumia sekä  -kursseja, esimerkkinä golfin Green Card -kurssi sekä Winter Classic -jääkiekkoturnaus. Lisäksi pyrimme järjestämään ympäri vuoden erilaisia liikuntakokeiluja. Olemme käyneet esimerkiksi boulderoimassa, hotjoogaamassa sekä Megazonessa. Pyrimme myös lisäämään poikkitieteellisyyttä liikuntatapahtumien osalta.

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset ehdotukset liikuntakokeiluihin, vakiovuorojen sisältöön sekä yleisesti liikunta- ja hyvinvointiasioihin liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää kysyttävää Pörssin liikuntamahdollisuuksista.

Tarkempia tietoja liikuntavuoroista sekä ajankohtaisista liikuntatapahtumista löydät Pörssin Liikunta -Facebook-ryhmästä. Liity ryhmään täältä!

Terveisin sopo&sopojaosto,

Noora Lampinen, Sanni Heikkinen, Laura Heikura, Eriikka Hilli ja Ella Mäkinen

 

 

Vakiovuorot

Syksyllä 2020 Pörssin vakiovuorot ovat seuraavat:

Koripallo ma klo 20:45-22 Harju C / Jyskän koulu (14.-28.9.)

Lentopallo to klo 20.45-22:00 Keltinmäen koulu

Tanssi Jäähallin tanssisali (TAUOLLA KEVÄÄSEEN)

Sulkapallo Hippoksella tiistaisin kello 17-18 ja sunnuntaisin kello 20-21.

Pörssin liikunta -facebook sivulla sulkapallovuoron varaus ja muut liikuntaan liittyvät tiedotteet. Liity ryhmään täältä

Kullekin vakiovuorolle on myös oma Whatsapp -ryhmänsä, mikäli haluat liittyä ryhmään löydät liittymislinkin facebook ryhmästä tai saat sen laittamalla viestiä .

 

Vuoroilla voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti – kaikki mukaan!

 

 

 

Jyväskylän Kylteriveljet ry

Jyväskylän Kylteriveljien eli JKV:n tarkoitus on tarjota etenkin kauppakorkeakoulun opiskelijoille hauskanpitoa liikunnan parissa sekä urheiluhenkisten tapahtumien muodossa. Tällä hetkellä tarjonnasta löytyy miehille jääkiekko-, salibandy- ja futsaljoukkueet sekä naisille salibandyjoukkue. Naisten futsaljoukkueen toiminta on toistaiseksi tauolla syksyllä 2020 vähäisen pelaajamäärän vuoksi. JKV mahdollistaa opiskelijoille joukkueiden luonnin myös muihin lajeihin. Hyviä esimerkkejä tästä ovat jääkiekko- ja salibandyjoukkueet, jotka ovat saaneet alkunsa yhdistyksen ulkopuolisilta henkilöiltä. Joten ei muuta, kun oman lajin yhteyshenkilöön yhteyttä tai perustamaan omaa joukkuetta. 

JKV:n toimintaan ovat kaikki tervetulleita!

 

Joukkueet, vuorot, sarjat ja yhteyshenkilöt:

Jääkiekkojoukkue harjoittelee sunnuntaisin 21.40-22.40 Hippoksen harjoitushallissa ja pelaa Jyväskylän harrastesarjan A-sarjaa.

Yhteyshenkilö:  Juho Neuvonen 040 753 5776

Miesten futsaljoukkue harjoittelee tiistaisin klo 21:00-22:15 Monitoimitalolla ja pelaa Keski-Suomen 2. divisioonaa.

Yhteyshenkilö: Ville Hulkkonen 050 511 0095

Naisten futsaljoukkueen toiminta on tauolla syksyllä 2020. Mikäli futsal kuitenkin kiinnostaa, ole yhteydessä Maija Vanha-ahoon. Koitetaan saada toiminta aktiiviseksi taas keväällä!

Yhteyshenkilö: Maija Vanha-aho 044 322 2889

Naisten salibandyjoukkue harjoittelee tiistaisin 20:45-22:00 Mankolan yhtenäiskoululla.

Yhteyshenkilö: Olga Elo 040 594 2905

Miesten salibandyjoukkue harjoittelee tiistaisin klo 21:15-22:30 Huhtasuon yhtenäiskoululla ja pelaa Jyväskylän harrastesarjan eli Hirviliigan kilpasarjassa.

Yhteyshenkilö: Heikki Pesonen 045 358 9339

Haluat perustaa uuden joukkueen tai sinulla on muita kehitysehdotuksia?

Yhteyshenkilönä toimii Kalle Grönroos 050 408 1166

 

 

 

 

 

Pörssin golfarit

Pörssiläisten golfkerho, jonka toiminnan ydin on yhdistää järjestömme golfareita, järjestää tapahtumia lajiin liittyen sekä tietenkin aktivoida lajin piiriin yhä lisää jäseniä. Viimeisintä tavoitetta varten järjestetään jäsenhintaisia green card –kursseja, jonka käymällä saa ”golf-ajokortin” lisäksi hyvän kuvan lajista ja mahdollisesti näkemystä siitä, sopiiko golf juuri sinulle. Mainittakoon, että golf ei tule ainakaan haittaamaan paljon hehkutettua verkostoitumistasi nyt, eikä tulevaisuudessa, sillä lajin parissa tapaat paljon uusia ihmisiä. Ei ole myöskään mitenkään harvinaista, että liiketapaamisiin liittyy kierros golfia…

Vuosittaisista tapahtumista keskeisimpiä ovat Pörssin mestaruuskisat Pörssi Masters!

Kerholla on oma Facebook-ryhmä ”Pörssin golfarit” – jos et ole vielä ryhmän jäsen, ja golf kiinnostaa millään muotoa, feel free to join in!

Lisätiedot, kehitysehdotukset, palaute:

Markus Väätäinen

044 322 1225

 

IMG_20150628_210228

IMG_20150628_183915

 

 

 

 

PörSki

Vuonna 2011 perustettu Pörssin laskukausi on keväästä 2019 alkeaen PörSki! Missiomme on edistää pörssiläisten laskettelu ja afterski -kulttuuria järjestämällä erilaisia lasketteluaiheisia tapahtumia lukuvuoden aikana. Laskitpa sitten suksilla, laudalla tai liukurilla, alppikotkasta vasta-alkajaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tärkeintä on kuitenkin rento meininki ja hauskanpito.

Toimintamme perustana on palvella jäseniämme, joten uusia ideoita kuullaan mieluusti.

Sopimus Laajiksen kanssa jatkuu normaalisti. Pörssitarralla rinteeseen arkisin 3h lippu 15€ ja välinevuokraus 3h 15€. Lisäksi suksi- ja välinehuollosta 5€ alennus. Tämän lisäksi pörssiläisten käytössä on yksi kausikortti, jonka voi varata Facebook-ryhmän kautta!

Seuraa meitä Facebookissa sekä Instagramissa @porskiclub niin et missaa vuoden kuumimpia tapahtumia!

Lisätiedot, kehitysehdotukset, palaute:

Valtteri Lahdelma

050 495 9174

 

 

nettisivu-laskukausi

PörSail

Vuosi 2020 tulee jäämään ikimuistoisena mieleen, sillä silloin perustettiin Pörssin oma purjehduskerho PörSail. Anonyymin jodlaajan mukaan purjehduskerho Sisä-Suomeen saattaa olla turha, mutta me olemme eri mieltä! 

Kerhon tarkoituksena on tutustuttaa pörssiläisiä purjehduksen saloihin muun muassa erilaisten tapahtumien ja unohtumattomien reissujen muodossa. Luvassa on muun muassa purjehduskursseja sekä matkoja niin meidän omalle järvelle, kuin myös suotuisammille leveyspiireille Välimerelle

Me haluamme levittää purjehduksen ilosanomaa kaikille kyltereille ja saada mahdollisimman monen innostumaan vesillä liikkumisesta. Kaikki pörssiläiset ovat siis tervetulleita mukaan toimintaan, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta purjehtimisesta!

Ota seurantaan meidän Instagram @porsailclub sekä liity Facebook-ryhmään @PörSail, jotta pysyt ajantasalla tulevista huikeista tapahtumista.

Nähdään vesillä!

Yhteyshenkilö:
Helmi Hollo
044 0676791

 

Yössä Vaeltajat

Opinnot ahdistaa ja haluat heti luonnon rauhaan. Kyllä! Juuri sitä ja montaa muuta syytä varten Pörssillä on oma vaeltajaporukkansa, Yössä Vaeltajat. Ryhmä järjestää satunnaisia retkiä Jyväskylän lähimaastoon omatoimisesti. Täten jokaisella pörssiläisellä on mahdollisuus lähteä mukaan retkelle tai järjestää koko retki omatoimisesti. Ryhmän ideana on, että jokainen voi etsiä itselleen vaellusseuraa päiväretkelle, viikon Lapin reissulle tai vaikka arki-illan sienestysretkelle. Julkaise oma reissuideasi ja päiväsi milloin haluat lähteä retkelle, niin saat varmasti kavereita mukaan!

Ryhmän toimii täysin Facebookissa ja siihen pääset liittymään klikkaamalla tästä. Ryhmä sopii niin hc-vuorijormille, sienestäjille tai ensikertaa retkelle hamuavista intoilijoista. Liity ryhmään nyt ja lähde ensikertaa retkelle  Yössä Vaeltajien kanssa.

Lisätietoja voi kysyä yhdeltä aktiiviselta Yössä Vaeltajalta tai suoraan ryhmässä.