19.11.

Kiinteistönvälittäjä/asuntomyyjä – TILAVA Oy LKV

Banner TILAVA Oy LKV

TILAVA LKV on edelläkävijä korkealaatuisten kiinteistönvälityspalveluiden tarjoajana. Tarjoamamme palvelukonsepti kattaa yksityiskohtaisesti kehitetyn kokonaisuuden toteuttaa kodin myynti ja hankinta luottamuksella ja ammattitaidolla. Emme näe itseämme vain kiinteistönvälittäjänä, vaan palveluntarjoajana, joka luo kodinvaihdosta elämyksen. Intohimonamme ovat laadukkaimmat kohteet, paras palvelu ja tietysti TILAVAn arvostetut asiakkaat. 

Etsimme nyt upean palveluasenteen omaavaa kiinteistönvälittäjää tai asuntomyyjää kasvavaan myyntitiimiimme. Voit olla jo paljon alalla kokenut tai vasta alan haasteisiin suuntaavaa, sopivan rohkean asenteen omaava tekijä. Me tarjoamme yhden kaupungin parhaista puitteista toteuttaa korkealaatuista kiinteistönvälitystä. Diskreetin toimintamme ohella meillä duunin tekeminen on rentoa, välitöntä, vapaata ja mukavaa! 

Etsimämme tekijä on 

– Oma-aloitteinen 
– Asiakaslähtöinen 
– Kunnianhimoinen 
– Luotettava 
– Vastuuntuntoinen 
– Positiivisen asenteen omaava. 

Lisäksi arvostamme suuresti taustaa aiemmasta B to C-myyntityöstä ja asiakaspalveluosaamisesta. Laaja kontaktiverkostosi edesauttaa Sinua menestymään työssäsi. 

Meillä panostetaan niin perehdytykseen, toinen toistemme tukemiseen kuin kouluttautumiseen. Työskentelemme aina tiiminä asiakkaistamme ammattitaidolla huolehtien, huikeaa tulosta tehden. 

Palkkauksemme muodostetaan sopimuksen mukaan, tulosta tekevälle tarjoten mahdollisuuden alan parhaaseen palkkatasoon. Lisäksi tarjoamme erinomaisen urapolun kohti osakkuutta. Myyntistudiomme sijaitsee Helsingin keskustan parhaalla paikalla, ylhäällä Kauppakeskus Kampin Korttelissa. 

Jos sinulla herää kysyttävää, voit kysyä lisätietoja Hillalta +358 45 646 0760 tai . 

Teksti: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/kiinteistonvalittajaasuntomyyja-helsinki-sdsuu-5896381?fbclid=IwAR2sQK_lFDs90CpOaJarDGr5g6CdcqJf2Fl-_o5QQJgwUGsQNGGxQB1xwxY