Vuosijuhlat

Vuoden kohokohtaa eli vuosijuhlia vietämme marraskuussa 8.11.2019 Scandic Laajavuoressa 51-vuotiaan Pörssi ry:n kunniaksi.

Iltajuhla koostuu pääosin puheista ja tervehdyksistä, nautimme kolmen ruokalajin illallisen ja jaamme tunnustuksia ansioituneille pörssiläisille. Iltajuhlan lopuksi antaudumme tanssin pyörteisiin live-bändin tahdittamana, ja puolen yön jälkeen siirrymme jatkamaan tätä unohtumatonta iltaa työväentalo Valorinteelle aina aamun pikkutunneille saakka. Vuosijuhliin kuuluu olennaisena osana myös silliaamiainen, jonne lähdemme seuraavana päivänä 9.11.2019 Jyväskylän Matkakeskukselta.

Vuosijuhlaviikolla on päivittäin erilaisia tapahtumia viininmaistelusta vujuviikon liikuntaan ja tanssikoulusta vujusitseihin. Viikko huipentuu perjantaina tähän vuoden odotetuimpaan juhlaan, vuosijuhlaan, kun kokoonnumme akateemisen perinteen mukaisesti juhlistamaan rakasta ainejärjestöämme iltajuhlan pariin.

Vuosijuhlat on pääosin tarkoitettu toisen vuosikurssin ja sitä vanhemmille opiskelijoille. Ensimmäisen vuoden opiskelijat pääsevät nauttimaan vuosijuhlasta vujustaffin kautta, joka rekrytään noin kuukausi ennen vuosijuhlia, sekä osallistumalla muihin vuosijuhlaviikon tapahtumiin.

 

Vuosijuhlapäivän aikataulu

klo 16:00 cocktailtilaisuus alkaa. Tilaisuudessa kutsuvieraat tervehtivät istuvaa hallitusta.

Klo 18:30 valokuvaus alkaa Scandic Laajavuoressa

klo 19:00 iltajuhla alkaa

klo 23:30 virallinen iltajuhla päättyy ja tanssiorkesteri aloittaa

klo 00:30 bussit jatkoille

klo 3:30 pilkku Valorinteellä

 

Vuosijuhlaviikon ohjelma

ma 4.11. kakkua & skumppaa selkkarissa, tanssi- ja etiketti-ilta

ti 5.11. vujuviikon liikunta

ke 6.11. viininmaistelu

to 7.11. vujusitsit + poikkarit

pe 8.11. vuosijuhlat

la 9.11. silliaamiainen

 

Etiketti

Vuosijuhlille pukeudutaan etiketin mukaisesti. Miesten juhla-asuna on ensisijaisesti frakki, ja kengiksi valitaan mustat kiiltonahkaiset tai hyvin kiillotetut nahkakengät. Toisena vaihtoehtona miehille on tumma puku, joka on väriltään musta, tummanharmaa tai tummansininen. Tumman puvun kanssa käytetään valkoista kauluspaitaa ja solmion tulee olla hillitty. Lisää juhlavuutta saadaan liivillä, joka on puvun kanssa samaa materiaalia.

Nainen pukeutuu vuosijuhlassa täyspitkään, materiaaliltaan juhlavaan iltapukuun. Kengät sopivat väriltään ja materiaaliltaan pukuun, ja pitkille hiuksille tehdään juhlava, ylös nostettu kampaus.

Vuosijuhlissa käytetään akateemisia arvo- ja kunniamerkkejä. Pörssin ainejärjestönauhaa voi ostaa vuosijuhlaviikolla toimistolta. Miehen kantavat ainejärjestönauhaa niin, että se laskeutuu oikealta olkapäältä alas vasemmalle. Frakin kanssa nauhaa pidetään liivin ja paidan välissä, ja tumman puvun kanssa nauha kulkee solmion päällä takin alla. Naiset taittelevat nauhasta ruusukkeen, joka kiinnitetään hakaneulalla pukuun vasemman rinnan kohdalle.

 

Tiedustelut vuosijuhlista:

Iiris Jortikka

juhlavastaava

0504965333

 

KUTSUVIERAS, ILMOITTAUDU TÄSTÄ.