02.12.

HALUATKO OLLA MUKANA MUUTTAMASSA TYÖELÄMÄÄ? – TULE MUKAAN SIQNIN TARINAAN! 

Tutkimusten mukaan, ainoastaan 12% suomalaisista ovat sitoutuneita työhönsä. Tämä on surullista. Työelämää ei muuteta lisäämällä työaikaa kuudella minuutilla vaan tekojen kautta yrityskulttuurilla ja paremmalla johtamisella. 

The Siqnificant Company on olemassa muuttaakseen tavan tehdä töitä ja yksi merkittävimmistä keinoista tähän on työntekijäymmärrys. Siksi syntyiSiqni, maailman ainoa työntekijäymmärryskysely. 

Siqni-palvelumme avulla, asiakkaamme ymmärtävät mitkä ovat heidän työntekijöilleen merkityksellisimmät asiat ja he voivat johtaa organisaatioitaan paremmin. Näin he voivat tehdä juuri niitä oikeita tekoja, jotka tekevät kunkin työpaikasta entistä paremman, sellaisen, jossa ihmiset ovat liekeissä ja johon talentit haluavat töihin. 

Nyt etsimmeintohimoista, työelämästä kiinnostunutta ja ennen kaikkea myynnistä innostunutta tyyppiä joukkoomme, viemään Siqnin ilosanomaa eteenpäin. Vaikka Siqnin tarina on vasta alkanut, meillä on jo yli 100 tyytyväistä asiakasta. Kasvutavoitteemme ovat kovat ja siksi sinunkin tähtäimesi tulee olla korkealla. 

Mitä Siqnin tiimi lupaa sinulle: 

·         Uskomattoman matkan – Siqnistä tulee juuri niin suuri kuin me siitä teemme, joten pääset mukaan toteuttamaan ja seuraamaan Siqnin kasvua ja kansainvälistymistä.

·         Rahaa –työstä tulee saada myös sitä vastaavaa korvausta. Työstä maksetaaan pohjapalkka sekä sekä tulosperusteinen provisio. Koska kasvutavoitteemme ovat korkealla, on myös ansaintasi vailla kattoa, toki tulosperusteisesti niin kuin myynnissä voi olettaa.

·         Saat tukea, selkeät tavoitteet, palautetta ja parhaat työkalut. Kehitämme toimintaamme ja toisiamme ja teemme paljon asioita yhdessä. 

 

Mitä tiimi toivoo sinulta: 

·         Ymmärrystä modernista b2b -myyntiprosessista ja intoa ja tahtoa oppia siitä koko ajan lisää. Asenteesi ratkaisee, ei kokemuksesi.  

·         Järjestelmällisyys tekemisessäsi 

·         Sinulta löytyy kykyjä ja halua uusasiakashankintaan – meillä on tueksesi hyvät työkalut. Teemme paljon markkinointia. Iso osa liideistä löytyy kuitenkin oman aktiivisuutemme kautta. Tartumme puhelimeen ja soitamme niin perkel**sti, jotta saamme työelämä muuttumaan.   

·         Teet sen mitä pitää. Välillä voittaa ja välillä häviää. Kun häviää, oppii tekemään fiksummin. Liike on tärkeintä.   

·         Yhteisen maailmamme jakamista – meillä pelataan kavereita paremmaksi ja aina kohti yhteistä maalia.  

·         Aitoa intohimoa työelämän parantamiseen – meidän tehtävämme on sytyttää intohimoa ja paloa työelämään, joten odotamme, että liekki palaa muuallakin kuin istumalihastesi alapuolella.

 
Ja vielä muutama sana tavastamme tehdä töitä. 

The Siqnificant Company ja Leidenschaft Oy muodostavat yhteisen joukkuueen, jolla on sama missio ja arvot. Toimistomme ovat Helsingin Punavuoressa, sekä Vaasassa Kirkkopuistikossa. Meillä on töissä intohimoisia liiketoiminnan kasvattajia ja yrityskulttuurimuotoilijoita, juomme Kaffan kahvia ja välillä toimistossamme soi valasmusa, joskus 90-luvun räppi, mutta usein jotain siltä väliltä. Ja ai niin, meillä on iso JussiTwoSevenin karhunpäämaalaus Helsingin toimiston seinässä, eli täyttä hipsterikamaa… NO EI! Tai siis joo. Kaikki tuo pitää paikkansa, MUTTA me teemme töitä kovaa, haluamme parantaa työelämän, tuotamme isompaa arvoa asiakkaillemme kuin kehtaamme siitä laskuttaa ja olemme tekemisissä päivittäin johtoryhmätason ihmisten kanssa. Olemme todella ylpeitä siitä mitä teemme! Mikäli tämä resonoi sinuun, niin kannattaa hakea meille töihin.Vain teot muuttavat maailmaa.

Kannattaa vielä tsekata meidän InstagramjaTwitter-tilit, niin saat kiinni meidän pöhinästä. 

Miten haet meille: Emme halua hakemustasi emmekä ansioluetteloasi. Haluamme sen sijaan, että täytät vastauksesi muutamiin kysymyksiimme TeamTailor sivumme kautta. Liitäthän myös Linkedin profiilisi hakulomakkeelle. Jos sinulla on meille kysymyksiä tai jokin asia mietityttää, voit soittaa tai WhatsAppata Andylle (044 320 0362). Jos haluat kuulla pörssiläisen kokemuksia työn sisällöstä, ole yhteydessä Elinaan (050 3832369) 😊

Linkki hakulomakkeeseen löytyy täältä: https://siqni.teamtailor.com/jobs/245517-tyoelamaa-mullistava-sales-manager

Toimi pian, sillä paikka täytetään heti kun perfect match on löytynyt.