21.01.

Hakijamarkkinointitiimin sekä firmamessutiimin haku on auki!

Hakijamarkkinointitiimi

Tiedätkö, miten tavoittaa lukiolaiset yhteishaun kynnyksellä? Onko täydellinen instafeed intohimosi? Haluatko päästä toteuttamaan suunnitelmallista hakijamarkkinointia kauppakorkeakoululle? Hakijamarkkinointitiimi pääsee vastaamaan JSBE:n Instagram-markkinoinnista opiskelijanäkökulmasta. Haku on auki!

 

Mikä hakijamarkkinointitiimi?

Tiimiläiset pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan yhtenäistä ja uskottavaa markkinointisisältöä kauppakorkeakoulun Instagramiin, sekä tarvittaessa muille somealustoille. Tavoitteena on luoda JSBE:stä kiinnostava ja opiskelijalähtöinen kuva Instagramissa ympäri vuoden, mutta etenkin yhteishaun aikaan.

 

Onko sinulla ideoita tai osaamista johonkin seuraavista?

  • valokuvaus, videokuvaus tai editointi
  • graafinen suunnittelu, Canva tai Photoshop
  • lyhyiden ja innostavien tekstien kirjoittaminen
  • somemarkkinointi ja somemainonnan analytiikkatyökalut

 

Miksi hakea?

Saat kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista käytännössä, ja pääset tutustumaan mainonnan analytiikkaan. Pääset suunnittelemaan kauppakorkealle yhtenäisen ja uskottavan somemarkkinointistrategian, sekä toteuttamaan sitä. Tarjolla on opintopisteitä, sekä ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää markkinoinnin oppeja.

Tiimi kootaan ja perehdytetään helmi-maaliskuun aikana, ja suunnittelu aloitetaan pikimmiten. Julkaisuja tehdään säännöllisesti ympäri vuoden, kuitenkin yhteishakua silmällä pitäen.

 

Oletko sinä sopiva hakijamarkkinointitiimiin?

Olet! Tärkeintä on, että olet kiinnostunut oppimaan somemarkkinoinnista ja Instagramin luomista mahdollisuuksista. Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta, mutta sinulta löytyy halua kehittää visuaalista ja ketterää sisältöä. Tukenasi ovat tiimi, JSBE:n asiantuntijat, ja Pörssin mediajaosto.

 

Kuinka hakea?

Hae perjantaihin 14.2. klo 23:59 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen . Kerro hakemuksessa, miksi sopisit tähän pestiin, millaista osaamista sinulla on tarjota, ja millaisesta sisällöstä itse inspiroidut. Lisätietoja antaa Sofia Patama p. 045 1100 7094.

Firmamessutiimi

NELJÄ FIRMAMESSUTIIMILÄISTÄ HAUSSA!

Firmamessut ovat ura- ja rekrytointapahtuma, joka toimii opiskelijoiden ja yritysten kohtaamispaikkana. Firmamessuilla opiskelijoilla on loistava mahdollisuus hankkia tietoa työ- ja harjoittelumahdollisuuksista sekä luoda kontakteja useisiin mielenkiintoisiin yrityksiin. Messut järjestetään tammikuussa 2021 ja messujärjestelyjen suunnittelu aloitetaan jo kevään aikana onnistuneen tapahtuman luomiseksi.

 

Tulevia messuja järjestämään ja kehittämään haetaan nyt neljää firmamessutiimiläistä. Uudet tiimiläiset perehdytetään tehtävään edellisen vuoden tiimiläisten sekä hallituksen edustajien toimesta. Tiimiläisille annetaan paljon tilaa toteuttaa omaa näkemystään, mutta samalla heidän toimintaansa tuetaan vahvasti hallituksen puolelta koko tehtävän keston ajan. Älä siis säikähdä tehtävän vaativuutta, vaan hae rohkeasti mukaan, olit sitten ensimmäisen vuoden opiskelija tai pidemmällä opinnoissasi.

 

Tiimissä jaetaan vastuualueet kunkin tiimiläisen vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Tehtävä antaa erinomaista kokemusta tapahtuman organisoinnista ja myynnistä sekä kehittää tärkeitä yhteistyötaitoja niin muiden tiimiläisten kuin yritysten edustajienkin kanssa.

 

Firmamessutiimiläisten tehtäviin kuuluvat mm.

  • Messutapahtuman käytännönjärjestelyjen suunnittelu ja toteutus
  • Yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden kontaktointi
  • Messupaikkojen myynti
  • Tapahtumasta viestintä ja markkinointi opiskelijoille, yrityksille ja medialle
  • Tapahtumaseuranta ja budjetointi Jos koet mielenkiintoa edellä mainittuihin tehtäviin ja haluat ottaa uuden haasteen vastaan, hae firmamessutiimiin!

 

Kuinka hakea?

Hae perjantaihin 14.2. klo 23:59 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen .
Lisätietoja antaa Matti Kalenius
p. 0404126445 ja Veera Möttönen p. 0405476884