14.10.

Global Mobility Trainee Helsinkiin

Hei tulevaisuuden osaaja!

TAVOITTEENA MENESTYS? Hae Global Mobility Traineeksi Helsinkiin!

Oletko…

opintojesi loppusuoralla tai juuri valmistunut? Työskenteletkö mielelläsi vauhdikkaassa ympäristössä järjestelmällisesti ja tarkkuutta unohtamatta? Oletko ripeä, oma-aloitteinen, tehokas ja innokas omaksumaan uutta tietoa? Huomioitko yksityiskohdat helposti, kokonaisuutta unohtamatta? Oletko palveluhenkinen tiimipelaaja, joka on tottunut toimimaan eri kulttuureista ja taustoista lähtöisin olevien ihmisten kanssa?

Mikäli tunnistat ylläolevasta kuvauksesta itsesi, sovellut porukkaamme mainiosti!

Sinun roolisi

Tiimimme kasvaessa etsimme nyt Helsinkiin useampaa Global Mobility Traineeta osaksi People Services-tiimiämme. Keskeinen tehtäväsi on avustaa asiantuntijoitamme päivittäisessä työssä ulkomaankomennuksiin ja työlupiin liittyen. Työkenttä on hyvin monipuolinen, sisältäen muun muassa relocation- ja työlupapalveluiden asiakkuustiimien avustamista sekä työskentelyä globaalien asiakkuuksien parissa. Asiakaskuntamme koostuu sekä suurista että pienistä suomalaisista ja globaaleista yrityksistä.

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa:

•Asiakkaiden työlupapalveluiden koordinointi ympäri maailman itsenäisesti osana asiakastiimejämme

•Tiivis yhteistyö maailmanlaajuisesti KPMG-toimistojen, alihankkijoiden ja alan muiden toimijoiden kanssa sekä asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa

· Global mobility -teknologiaratkaisuiden aktiivinen käyttäminen päivittäisissä töissä

Työsi voi sisältää myös seuraavia:

•Suomeen tulevien ulkomaalaisten relocation-palveluiden toteutus (asunnonetsintä, orientaatiopäivät, viranomaiskäynnit)

•Tuki asiakkuudenhallinnassa (asiakkuudenhallintakäytännöt, muut back-office tehtävät)

•Asiointi erilaisten viranomaisten (poliisi, maistraatti, KELA, lähetystöt, maahanmuuttovirasto, verotoimisto, jne.), pankkien tai muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

•Laskutusprosessin hallinnointi ja toteutus

•Sopimus- ja hintaneuvotteluiden koordinointi

•Muita tiimin avustavia tehtäviä kansainväliseen liikkuvuuteen liittyen

Arvostamme kokemusta ulkomailla asumisesta tai työskentelystä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta myös muu kielitaito on eduksi. Kielitaidon lisäksi käytät mutkattomasti yleisimpiä Office-ohjelmia.

Tarjoamme Sinulle

upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi huipputiimissämme. Pääset kokeneiden asiantuntijoiden rinnalla palvelemaan kansainvälisten asiakasyritystemme moninaistuvia tarpeita. Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme. Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

KPMG-talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi tarjoamme myös erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (6 kk). Työ on kokopäiväistä ja toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Global Mobility Assistant Managerimme Annika Virtanen (+358 40 646 9963) ja Anna Kurronen (+358 40 650 0679). Annikan tavoittaa keskiviikkona 16.10 klo 15-16 tai perjantaina 18.10 klo 12-13 välillä ja Annan maanantaina 14.10 klo 13-14 välillä.

Kerro meille tarinasi!

Lähetä hakemuksesi meille osoitteessa kpmg.fi/rekry mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2019. Käymme hakemuksia läpi heti niiden saavuttua.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa ja Virossa palveluksessamme on yhteensä yli 1400 henkilöä. Toimimme lähellä asiakastamme 22 paikkakunnalla Suomessa ja kahdella Virossa. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.