22.05.

EY Tilintarkastaja (associate ja Trainee) Kokkola

Tilintarkastajia (Associate ja Trainee) EY:lle – Kokkola

 Haluamme vahvistaa toimintaamme Kokkolassa henkilöillä, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään tilintarkastajina. Aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan.  
 

Tarjoamamme mahdollisuus

Etsimme henkilöitä toimimaan erilaisissa tilintarkastustehtävissä osana EY:n ammattitaitoista tiimiä Kokkolaan. Etsimme jo hieman työkokemusta omaavia henkilöitä tai valmistumassa olevia henkilöitä. Työskentelet monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa ja olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme vastuuhenkilöiden kanssa, pääset tutustumaan eri toimialoihin ja erikokoisiin yrityksiin sekä järjestöihin, kansainvälisistä suuryrityksistä paikallisiin perheyrityksiin. Päivittäisessä työssäsi suoritat tilintarkastustehtäviä, osallistut asiakastapaamisiin, sekä pidät aktiivisesti yllä niin sisäisiä kuin ulkoisia sidosryhmäsuhteita. Työmme erinomaisen laadun takaamiseksi kokeneempi tilintarkastaja käy tekemäsi työn läpi ja on käytettävissä oman ammatillisen kehittymisesi tukena.

 
Toivomme sinulta
  • Tehtävään soveltuvaa liiketalouden tradenomin tai kauppatieteiden maisterin tutkintoa
  • Työkokemusta esimerkiksi taloushallinnon tai tilintarkastuksen parista
  • Hyvää suomen kielen osaamista, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
  • Positiivista asennetta, kykyä tarttua joustavasti erilaisiin tehtäviin sekä hyvää tiimityöhenkeä
 
Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisestikin arvostetussa konsulttitalossa merkityksellisten ja mielenkiintoisten asiakastoimeksiantojen parissa. Pääset haastamaan omaa osaamistasi osana dynaamista tiimiämme ja kehittymään urallasi esimiesten tukemana. Tarjoamme sinulle vakinaisen työsuhteen, mukavan tiimimme tuen sekä globaalin toimijan tarjoamat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anders Forsström +358 40 554 0614. Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi sekä ansioluettelosi urasivujemme kautta mahdollisimman pian tai 7.6.2020 mennessä.

 Käy tutustumassa asiantuntijoidemme työhön oheisen linkin kautta: https://www.youtube.com/watch?v=_O6-E7qguJU

Lisää EY:stä

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Suomessa olemme alamme johtavia yrityksiä ja meillä on koko maan kattava verkosto: vajaa 1000 asiantuntijaa. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.