Warssi Ärjyy & Kyrö Distillery

pe 16.11.2018 - la 17.11.2018
09:00 - 01:30
40
15,00

 

Warssi Ärjyy & Kyrö Distillery 

Vuoasijuhlaviikkojen ensimmääsenä perjantaina ME pörssilääset lähremmä linja-autolla kohti Isokyröä ja Vaasaa! Kyrö Distillery Company on toivottanut meidät tervetulleeksi tislaamolleen Pohjanmaan lakeuksille Isokyröön tutustumaan, kuinka maailmanlaajuisesti tunnettu alkoholibrändi on saanut alkunsa. Paikan päällä on tiedossa tislaamokierros, jossa kuulemme tarkemmin Kyrö Distilleryn tarinasta ja pääsemme kiertelemään ja tutustumaan, minkälaisia prosesseja tuotteiden valmistus sisältää. Kierroksen jälkeen pääsemme itse asiaan, eli meille järjestettyyn Tastingiin. Huhupuheiden mukaan paikanpäällä on myös itse Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen.

Isokyröltä bussi lähtee kohti Vaasaa, jossa ruokailun jälkeen kylteritoverimme Warrantista on kehitellyt meille mukavaa yllätysaktiviteettia, joka ei jätä ketään pörssiläistä kylmäksi!

Lähde mukaan katsahtamaan Kyrö Distillery Companyn maailmaan, sekä tutustumaan Warrantin ystäviimme.

Excu starttaa perjantaina 16.11. klo 9.00 Agoran edestä ja takaisin lähdetään Vaasasta klo 01.30.  Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 1.11. klo 10.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 14.11. klo 12.00. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot. Reissuun pääsee mukaan 40 nopeinta pörssiläistä. Excu kustantaa 15€ sisältäen bussimatkat ja tastingin, ruokailut menevät omakustanteisesti.

 

MITÄ: Isokyrö & Vaasa -Excursio
MISSÄ: Lähtö Agoran edestä  klo 9.00
MILLOIN: perjantaina 16.11.
MITÄ MAKSAA: 15€ (sis. bussikyydit ja tastingin)
MITÄ MUKAAN: Haalarit ilta-aktiviteetteja varten.
MIKSI: Ookko ennen uskaltanu käyrä pohojammaalla?

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.