Vujuviikon liikunta: lipunryöstö ja gin & tonic meditaatio!

ti 05.11.2019
18:30 - 21:00
0
0,00

Tervetuloa liittymään seuraamme hämärtyvään syysiltaan lipunryöstöpelailun parissa, josta jatkamme matkaa rentoutumaan gin & tonic meditaation pariin!

Illan pimeydessä Kampuksen kenttä täyttyy innokkaista pelaajista, joilla on vain yksi tehtävä: suojella oman joukkueen lippua vastustajilta kaikin keinoin. Luvassa on tiimipeliä, taktikointia ja tunnetta, kun otamme joukkueista mittaa tämän spektaakkelin parissa. Mittelö tapahtuu 5.11. klo 18:30 alkaen Kampuksen kentällä Seminaarinmäellä.

Kun voittajajoukkue on selvillä, on aika suunnata kulku kohti mielenrauhaa gin & tonic meditaatioon klo 20 alkaen. Gin & tonicia hörppiessäsi voit tuntea sisäisen mielenrauhan virtaavan kehossasi ja maallisten murheidesi kaikkoavan. Siirrymme yhdessä meditoimaan Monitoimitalon vieressä olevaan Viveca -saliin, jonne et tarvitse mukaan muuta kuin lämpimät vaatteet ja omat vapaavalintaiset juomat sekä lasin.

Olet erittäin tervetullut tulemaan mukaan molempiin tapahtumiin tai vaihtoehtoisesti vain toiseen – erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Nähdään yhdessä lipunryöstön ja gin & tonic meditaation parissa!

Huom! Voit tuoda mukanasi muutakin juomaa kuin gin & tonicia (esim. limsa tai vesi)

 

Mitä? Lipunryöstö  / Gin & tonic meditaatio

Missä? Kampuksen kenttä (Seminaarinmäki) /  Viveca

Milloin?  5.11. klo 18:30-19:45 / klo 20-21

Mitä maksaa? Ei yhtikäs mitään!

Mitä mukaan? Liikuntaan soveltuvat, säänmukaiset vaatteet / liikunnalliset vaatteet ja omat juomat mukaan!

Miksi? Tavoitteena kokonaisvaltainen mielen ja kehon hyvinvointi!

 

Karttaa ei ole saatavissa