V&K kouluttautuu – Miten tehdä lyhyt somevideo?

ti 27.10.2020
16:00
0
0,00

Keväällä peruuntunut videokoulutus järjestetään 27.10. uudella onnella etäversiona! 

Koulutuksessa päästään tutustumaan zoomissa videotuotannon saloihin Creovon perustajajäsenen, parkulaisenakin tunnetun Henri Huhtalan johdolla. Luvassa on ensin luento-osuus, jonka jälkeen on vielä tiivis setti ohjattua, matalan kynnyksen yhteistä ohjelmaa.  

Kaikille yhteinen ilmoittautuminen aukeaa koulutuksen Facebook-tapahtumassa tiistaina 20.10. klo 12. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla valmiina. Ohjeet ja linkki etäosallistumiseen lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. 

Fuksit! Viestijät & Kylterit -yhteistyön myötä Parku, Lööppi ja Pörssi järjestävät muun muassa työelämän kannalta hyödyllisiä koulutuksia sekä excursioita eli yritysvierailuja. Rohkeasti vaan mukaan, mitään ennakko-osaamista ei tarvita 😊

 

Somevideokoulutus

Kurkistus kameran taakse auttaa jokaista markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevää ymmärtämään, tekemään, suunnittelemaan ja tilaamaan nopeita ja joustavia videotuotantoja. Todennäköisesti tulet työssäsi törmäämään videon tekoprosessiin jossain roolissa. Videoiden maailma on oma ekosysteeminsä, joka elää ja muuttuu jatkuvasti. Tasoja ja tarpeita on erilaisia, mutta perustavanlaatuiset lainalaisuudet pätevät miltei aina. Tällä kurssilla opit kiinnittämään huomiosi tavoitteesi kannalta oikeisiin asioihin videon käyttämiseksi, suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Käymme läpi vaikuttavan ja tehokkaasti leviävän videon peruspiirteitä, julkaisualustojen vaatimuksia, kamerakammoa, aloittamisen vaikeutta ja helppoutta, sekä hieman kalustoa ja tekniikkaa ja jopa murusia videoeditoinnin maailmasta. Mitä ensi kerralla otan huomioon videota tehdessäni? Lämpimästi tervetuloa etäkoulutukseen!

 

MITÄ: Viestijät & Kylterit kouluttautuu: somevideokoulutus  

MISSÄ: Zoom 

MILLOIN: ti 27.10. klo 16 – 17.15

MIKSI: Mahdollisuus kartuttaa työelämätaitoja kotisohvalta käsin! 

Lue lisää Facebook-tapahtumasta!

Karttaa ei ole saatavissa