Vastuullisen liiketoiminnan excursio Helsinkiin

pe 22.03.2019
Koko päivä
64
10,00

Pörssin ympäristökuukausi maaliskuu huipentuu vastuullisen liiketoiminnan excursioon perjantaina 22.3.

Millainen on yritysten vastuu suuriin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen ja kestävään talouteen liittyen? Lähdemme perjantaina 22.3. selvittämään tätä Helsinkiin! Vierailukohteissa tutustumme vastuullisuuteen ja ympäristökysymysten huomioon ottamiseen osana kannattavaa liiketoimintaa.

 

Vierailukohteet:

Sitra

Kestävä kuluttaminen & SHIFT-markkinointimalli

Sitra on julkinen organisaatio, suomalaisten tulevaisuustalo, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijä. Teemoja, joita Sitra pyrkii edistämään, ovat esimerkiksi kestävä talous, hiilineutraali kiertotalous ja uudistumiskyky. Vierailun aikana kuulemme Sitran Hiilineutraali Kiertotalous-teeman toiminnasta sekä syvennymme osallistavan työpajan kautta SHIFT-markkinointimalliin, joka tarjoaa työkaluja kestävien tuotteiden, palveluiden ja kulutusvalintojen kuluttajamarkkinointiin. Sitralle menemme koko ryhmänä klo 12-15.

 

Valitse toinen seuraavista kohteista:

Finlayson

Ympäristö, kiertotalous, läpinäkyvä tuotanto, arvot… Harva yritys pyörittelee näitä tärkeitä teemoja niin näkyvästi ja rohkeasti kuin pitkäikäinen, suomalainen tekstiilialan yritys Finlayson. Kuinka kannattava liiketoiminta ja vastuulliset toimintatavat kulkevat käsi kädessä? Finlaysonin toimistolle menemme iltapäivällä klo 16-18.

 

Stockmann

Suuren tavaratalon vastuullisuuskriteristön ja muovistrategian luominen

Millaista on suuren tavaratalon vastuullisuustyö? Stockmannilla pääsemme kuulemaan heidän uudesta CSR-strategiastaan sekä osallistumaan työpajojen muodossa kahteen vastuullisuuskysymykseen: pääsemme ideoimaan Stockmannin muovistrategiaa sekä vastuullisuuskriteristöä. Stockmannille menemme iltapäivällä noin klo 16-18.

 

Aikataulu:

7.30 lähtö Matkakeskukselta

12.00-15.00 vierailu Sitralla

16.00-18.00 vierailu Finlaysonilla (puolet porukasta) tai Stockmannilla (puolet porukasta)

19.00 yhteinen illallinen

noin klo 22 lähtö bussilla Jyväskylään

 

Ilmoittautuminen excursiolle aukeaa nettisivujen kautta tiistaina 5.3. klo 12 ja päättyy 18.3. klo 12. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.

 

MITÄ: Vastuullisen liiketoiminnan excursio

MISSÄ: Helsinki: Sitra, Finlayson ja Stockmann

MILLOIN: pe 22.3. klo 7:30 alkaen

MITÄ MAKSAA: 10€

 

Kiitos JSBE:lle tuesta excursion kuluihin.

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.