Sääntömääräinen syyskokous

ke 11.11.2020
16:00 - 20:00
0
0,00

Tervetuloa Pörssi ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen BRA:han keskiviikkona 11.11. klo 16.

Kokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja ja hallitus ensi vuodelle äänestämällä jokaisesta pestistä yksitellen, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla paikalle käyttämään ääntäsi! Voit tutustua tarkemmin uudistuneeseen hallituksen valintatapaan Pörssikuplasta.

Tänä vuonna poikkeuksellisista olosuhteista johtuen syyskokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon, jotta tiedämme ennen kokouksen alkua tarkan osallistujaluvun. Kokousta on mahdollista seurata myös etänä, mutta äänioikeus on ainoastaan paikallaolijoilla. Jos et pääse kokoukseen, mutta haluat silti käyttää ääntäsi, voit valtakirjalla valtuuttaa jonkun ystäväsi tai esimerkiksi kuluvan vuoden hallituslaisen käyttämään äänesi puolestasi.

Varaudu näyttämään Pörssitarrasi ovella ja saavu ajoissa paikalle, jotta kokous päästään aloittamaan aikataulussa. Ovet aukeavat klo 15.30.

Jokaiselle kokoukseen osallistuvalle jaetaan sisääntullessa maski, jota pyydämme kaikkia pitämään koko kokouksen ajan. Lisäksi BRA:ssa on riittävästi tilaa jokaiselle ja toivommekin jokaisen pitävän riittävän etäisyyden muihin sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

Tarkemmat ohjeet ennakkoilmoittautumisesta ja valtakirjalla äänestämisestä julkaistaan lähempänä kokousta.

Tervetuloa vaikuttamaan yhteisiin asioihin!

Karttaa ei ole saatavissa