Peruttu: Rukan excu 2020

to 23.04.2020 - su 26.04.2020
Koko päivä
0
0,00

Rukan excu tulee taas!

On taas se hetki vuodesta, kun on aika vetää kaapin perältä päheimmät retrokuteet ylle, heittää villeimmät blehat päähän ja suunnata kohti legendaarista Rukan excursiota. Tämä on juuri se reissu, josta olet kuullut Selkkarissa syksyn ekoilta viikoilta asti. Olitpa siis uusi tulokas tai vanha konkari, lähde mukaan selvittämään, mistä vuoden paras reissu on tehty!

Pörssi lähtee jälleen ottamaan Rukan haltuunsa pitkän viikonlopun ajaksi, ja perinteiseen tapaan menoa ja meininkiä ei tältä reissulta puutu!

Lipunmyynti aukeaa 16.3. klo 12 Kide.app:issa tunnisteella #rukanexcu20

Rukalle lähdetään keskiviikon 22.4. ja torstain 23.4. välisenä yönä, ja paluu Jyväskylään on 26.4. sunnuntai-iltana. Samaan aikaan Rukalla on myös Spring Break -tapahtuma. Saavumme torstaina aamupäivällä Rukalle, jossa tutut Aurinkorinne49 -mökit odottavat heti valmiina majoittujia. Mökit ovat kuudelle hengelle.

Ilmoittakaa lipunmyynnin jälkeen mökkiporukkanne osoitteeseen .

Pörssiläisille Rukan reissu maksaa 105 euroa, muille hinta on 135 euroa. Hinta sisältää bussikyydityksen sekä majoituksen.

MITÄ: Rukan excu

MILLOIN: Lähtö to 23.4. aamuyöllä noin klo 1.30 ja paluu su 26.4. illalla, tarkempi lopullinen bussiaikataulu tarkentuu vielä lähempänä tapahtumaa

LIPUT: Lipunmyynti 16.3. klo 12 Kide.appissa, hinta 105€ jäsenille / 135€ ilman pörssin jäsenyyttä

Löydät lipunmyynnin Kide.appista #rukanexcu20

HUOM! Tarvitset lipunoston yhteydessä jäsennumerosi. Löydät sen nettisivuillamme kirjauduttuasi Omat tiedot -kohdasta eli sivun oikeasta yläkulmasta.

 

Rukamatkailijan turistiopas

ENNEN LÄHTÖÄ:

Mökkiporukan vastuuhenkilö ilmoittaa mökin kokoonpanon osoitteeseen  Älkää stressatko liikaa tästä jaosta, sillä Rukalla ollaan kuitenkin kaikki yhtä porukkaa!

Kaiva kaapista retroimmat Rukakuteet.

Valmistaudu henkisesti kokemaan jotain ennennäkemätöntä!

LÄHTÖ:

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä noin kello 1.30 bussit lähtevät Matkakeskukselta. Toisessa bussissa voimme taata nukkumisrauhan. Tule hyvissä ajoin, jos haluat hyvän paikan jommasta kummasta bussista.

Pysähdymme matkalla noin Oulun kohdalla. Lähellä määränpäätä pidämme hyvän kauppareissun sekä ruokakaupassa että Alkossa.

Saamme mökit heti, kun saavumme Rukalle. Mökkihuoneiston vastuuhenkilöt saavat ovikoodit sekä huoneistokortit täytettäväksi, jotta vältymme turhilta siivouslaskuilta!

RUKALLA:

Mahdollisuus käydä rinteessä! Selvitämme lähtijöiden toiveiden mukaan lipputarjouksen mahdollisuutta.

Mökit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä rinteestä sekä pienestä ruokakaupasta.

Samaan aikaan Rukalla on Spring Break -tapahtuma, jota voi mennä seuraamaan ja kevätaurinkoa paistattelemaan rinnebaari Pisteen terassille iltapäivällä.

PALUU:

Herätyskellot soimaan sunnuntaiaamuna! Bussit lähtevät kello 12, jota ennen mökit on tietenkin jätetty säihkyvän puhtaaseen kuntoon.

Matkalla pysähdymme syömään ja olemme alkuillasta perillä Jyväskylässä.

MITÄ MUKAAN?

Mökeistä löytyy liinavaatteet sekä pyyhkeet. Mökeissä on hyvä kokkausmahdollisuus, joten kannattaa suunnitella mökin kesken, ostatteko jotain yhteisiä ruokatarvikkeita jo matkan varrella kaupassa käydessä. Lähikaupasta saa myös täydennystä tarvittaessa.

Haalareita ei Rukan reissulla tarvita, mutta sen sijaan kaikki kummallisimmat retrokuteet kuuluvat Ruka-henkeen. Fiksuimmat rukailijat ovat monesti pakanneet mukaan jotkin kätevät lipokkaat, jotka eivät ole niitä kaapin kalleimpia. Saunakuteetkin kannattaa pakata mukaan.

Lasketteluvermeet mukaan myös jos siitä tykkäät! Hyvät välineet saa myös Rukalta vuokrattua.

Lisätietoja Rukan reissusta saat excuvastaavalta Inka Kerviseltä, puh. 0504948917.

Kartta latautuu...