Rukan excu

to 11.04.2019 - su 14.04.2019
Koko päivä
0
0,00

Rukan excu on täällä taas!

Kyllä vain, tämä on se reissu mistä selkkarissa on taas vuoden verran kuiskittu. Kuka laskee suoraan harmaaseen rinteeseen? Kenen karaoke-esitys villitsee kaikki Zonessa? Mikä ihmeen sauna-appro? Tule ottamaan selvää!

Pörssi lähtee jälleen ottamaan Rukan haltuunsa pitkän viikonlopun ajaksi, ja perinteiseen tapaan menoa ja meininkiä ei tältä reissulta puutu! Totuttuun tapaan matkaan pakataan retroimmat kuteet mitä kaapeista löytyy ja iso kassillinen rentoa juhlamieltä. Olit sitten vasta ensimmäistä kertaa Rukan excursiolle mukaan lähtemistä harkitseva fuksi, tai jo kokenut N:nnen vuoden Ruka-rymyäjä, niin viritä itsesi ilmoittautumisvalmiuteen 21.3. klo 12 kun lipunmyynti aukeaa Kide.app:issa tunnisteella #rukanexcu2019.

Itse matkaan lähdemme tänä vuonna jo edellisvuosia aikaisemmin, mutta ketäpä kylteriä haittaisi aloittaa vappu jo viikko normaalia aiemmin! Rukalle lähdetään keskiviikon 10.4. ja torstain 11.4. välisenä yönä, ja paluu Jyväskylään on 14.4. sunnuntai-iltana. Samaan aikaan Rukalla on myös Spring Break -tapahtuma. Saavumme torstaina aamupäivällä Rukalle, jossa tutut Aurinkorinne49 -mökit odottavat heti valmiina majoittujia. Mökit ovat kuudelle hengelle.

Ilmoittakaa lipunmyynnin jälkeen 5-6 hengen mökkiporukkanne osoitteeseen .

Pörssiläisille Rukan reissu maksaa 100 euroa, muille hinta on 130 euroa. Hinta sisältää bussikyydityksen sekä majoituksen.

 

 

MITÄ: Rukan excu

MILLOIN: Lähtö to 11.4. aamuyöllä klo 1.30 ja paluu su 14.4. illalla

LIPUT: Lipunmyynti 21.3. klo 12 Kide.appissa, hinta 100€ jäsenille / 130€ ilman pörssin jäsenyyttä

Löydät lipunmyynnin Kide.appista #rukanexcu2019 tai tästä linkistä.

 

HUOM! Tarvitset lipunoston yhteydessä jäsennumerosi. Löydät sen nettisivuillamme kirjauduttuasi Omat tiedot -kohdasta eli sivun oikeasta yläkulmasta.

Rukamatkailijan turistiopas

ENNEN LÄHTÖÄ:

Mökkiporukan vastuuhenkilö ilmoittaa mökin kokoonpanon osoitteeseen Älkää stressatko liikaa tästä jaosta, sillä Rukalla ollaan kuitenkin kaikki yhtä porukkaa!

Kaiva kaapista retroimmat Rukakuteet.

Haippaa ja jännitä!

 

LÄHTÖ:

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 1.30 bussit lähtevät Matkakeskukselta. Toisessa bussissa voimme taata nukkumisrauhan. Tule hyvissä ajoin, jos haluat hyvän paikan jommasta kummasta bussista.

Pysähdymme matkalla noin Oulun kohdalla. Lähellä määränpäätä pidämme hyvän kauppareissun sekä ruokakaupassa että Alkossa.

Saamme mökit heti, kun saavumme Rukalle. Mökkihuoneiston vastuuhenkilöt saavat ovikoodit sekä huoneistokortit täytettäväksi, jotta vältymme turhilta siivouslaskuilta!

 

RUKALLA:

Mahdollisuus käydä rinteessä! Selvitämme lähtijöiden toiveiden mukaan lipputarjouksen mahdollisuutta.

Mökit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä rinteestä sekä pienestä ruokakaupasta ja Alkosta.

Samaan aikaan Rukalla on Spring Break -tapahtuma, jota voi mennä seuraamaan ja kevätaurinkoa paistattelemaan rinnebaari Pisteen terassille iltapäivällä.

 

PALUU:

Herätyskellot soimaan sunnuntaiaamuna! Bussit lähtevät kello 12, jota ennen mökit on tietenkin jätetty säihkyvän puhtaaseen kuntoon.

Matkalla pysähdymme syömään ja olemme alkuillasta perillä Jyväskylässä.

 

 

MITÄ MUKAAN?

Mökeistä löytyy liinavaatteet sekä pyyhkeet. Mökeissä on hyvä kokkausmahdollisuus, joten kannattaa suunnitella mökin kesken, ostatteko jotain yhteisiä dinneritarvikkeita jo matkan varrella kaupassa käydessä. Lähikaupasta saa myös täydennystä tarvittaessa.

Haalareita ei Rukan reissulla tarvita, mutta sen sijaan kaikki kummallisimmat retrokuteet kuuluvat Ruka-henkeen. Fiksuimmat rukailijat ovat monesti pakanneet mukaan jotkin kätevät lipokkaat, jotka eivät ole niitä kaapin kalleimpia. Saunakuteetkin kannattaa pakata mukaan.

Lasketteluvermeet mukaan myös jos siitä tykkäät! Hyvät välineet saa myös Rukalta vuokrattua.

 

Lisätietoja Rukan reissusta saat excuvastaavalta Siiri Koutolalta, puh. 044 0242505.

 

Karttaa ei ole saatavissa