Pörssi ry:n 51. vuosijuhlat

pe 08.11.2019
19:00 - 23:30
0
0,00

Vuoden kohokohtaa eli vuosijuhlia vietetään 8.11.2019 Scandic Laajavuoressa 51-vuotiaan Pörssi ry:n kunniaksi.

Iltajuhla koostuu pääosin puheista ja tervehdyksistä, nautimme kolmen ruokalajin illallisen ja jaamme tunnustuksia ansioituneille pörssiläisille. Iltajuhlan lopuksi antaudumme tanssin pyörteisiin livebändin tahdittamana, ja puolen yön jälkeen siirrymme jatkamaan tätä unohtumatonta iltaa työväentalo Valorinteelle aina aamun pikkutunneille saakka. Vuosijuhliin kuuluu olennaisena osana myös silliaamiainen, jonne lähdemme seuraavana aamuna Jyväskylän matkakeskukselta.

Ilmoittautuminen tähän kaksipäiväiseen spektaakkeliin aukeaa 25.9. klo 10 Kide.appissa. Tapahtuma löytyy hashtagilla #pörssiry51. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme vahvistusviestin sekä maksuohjeet kaikille lipun saaneille sunnuntaihin 29.9. mennessä.

Ilmoittautuminen on tarkoitettu toisen vuoden ja sitä aiemmin opintonsa aloittaneille Pörssin jäsenille. Ensimmäisen vuoden opiskelijat pääsevät nauttimaan vuosijuhlasta vujustaffin kautta (rekrytilaisuus 2.10. klo 14 Selkkarissa) sekä osallistumalla muihin vuosijuhlaviikon tapahtumiin.

Päivän aikataulu

klo 16:00 cocktailtilaisuus kutsuvieraille alkaa

Klo 18:30 valokuvaus alkaa Scandic Laajavuoressa

klo 19:00 iltajuhla alkaa

klo 23:30 virallinen iltajuhla päättyy ja tanssiorkesteri aloittaa

klo 00:30 bussit jatkoille

klo 3:30 pilkku Valorinteellä

Etiketti

Vuosijuhlille pukeudutaan etiketin mukaisesti. Miesten juhla-asuna on ensisijaisesti frakki, ja kengiksi valitaan mustat kiiltonahkaiset tai hyvin kiillotetut nahkakengät. Toisena vaihtoehtona miehille on tumma puku, joka on väriltään musta, tummanharmaa tai tummansininen. Tumman puvun kanssa käytetään valkoista kauluspaitaa, solmion tulee olla hillitty, ja lisää juhlavuutta saadaan liivillä, joka on puvun kanssa samaa materiaalia.

Nainen pukeutuu vuosijuhlassa täyspitkään, materiaaliltaan juhlavaan iltapukuun. Kengät sopivat väriltään ja materiaaliltaan pukuun, ja pitkille hiuksille tehdään juhlava, ylös nostettu kampaus.

Vuosijuhlissa käytetään yleensä akateemisia arvo- ja kunniamerkkejä. Pörssin ainejärjestönauhaa voi ostaa vuosijuhlaviikolla toimistolta aukioloaikojen puitteissa. 

 

Lisätietoja vuosijuhlista:

Iiris Jortikka

+358504965333

Karttaa ei ole saatavissa