P&D:n vaalikahvit Selkkarissa

ke 25.09.2019
10:00 - 14:00
0
0,00

Maistuuko vaikuttaminen? Kiinnostaako miljoonat?!

Tiesitkö, että Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) hallinnoi lähes 80 miljoonan euron varallisuutta? JYYn edustajiston jäsenenä SINULLA on valta vaikuttaa, kuinka tätä varallisuutta hallinnoidaan ja mihin ylioppilaskuntamme rahoja käytetään.

JYY on Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden oma yhteisö, joka valvoo jäsentensä etuja ja tuottaa opiskelijoiden arkea sujuvoittavia palveluita. JYYn omistuksessa on muun muassa opiskelija-asuntoja sekä opiskelijaravintoloita. Jokainen yliopisto-opiskelija on liittynyt JYY:n jäsneksi ilmoittautuessaan yliopistoon ja maksaessaan vuosittaisen jäsenmaksun. 

P&D on puoluepoliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä. Alkuperäinen nimi juontaa juurensa sanoista Pörssi&Dumppi, mutta rivimme koostuvat tänä päivänä värikkäästi mm. pörssiläistä, dumppareista, liikuntatieteilijöistä ja humanisteista. 11 paikalla olemme 41 hengen edustajistosta suurin edustajistoryhmä. P&D hakee tänäkin vuonna perinteistä vaalivoittoa!

Vaalit 2019

Vuoden 2019 edustajistovaalien äänestyspäivät ovat 31.10. – 6.11. Kuka tahansa ylioppilaskuntamme jäsen voi asettua ehdolle, myös sinä! Voit ottaa yhteyttä ryhmävastaavaamme Kristiina Kronholmiin ().

Kiinnostuitko?

Tule Selkkariin keskiviikkona 25.9. klo 10-14 välillä juttelemaan kanssamme lisää vaaleista ja ehdolle asettumisesta.

Kartta latautuu...