Kämppäappro

to 05.09.2019
16:00 - 21:00
0
0,00

Oletko miettinyt millaisiin asumuksiin toiset opiskelijat vaeltavat koulupäivien jälkeen? Millaisissa lukaaleissa vanhemmat pörssiläiset asuvatkaan? Kuumin kysymys on, mistä löytyvät kaupungin parhaat etkot?

Tule ottamaan siitä selvää yhdessä muiden fuksien kanssa, kun tutorit johdattavat teidät läpi kämppäappron! Appro eli virallisemmalta nimeltään approbatur on tapahtuma, jossa kierretään ennalta määrättyjä rasteja samalla keräten leimoja appropassiin. Kämppäapprossa kierretään siis rennolla meiningillä vanhempien pörssiläisten asuntoja. Mukana tietysti myös erilaisten rastien suorittamista approhenkeen kuuluen!

Tämä on oiva tilaisuus tutustua paremmin muihin fukseihin ja samalla tavata myös muiden vuosikurssien opiskelijoita! Tiedossa on mukavaa hengailua ja kivaa yhteistä tekemistä.

Mukaan tarvitset vain itsesi, hyvää fiilistä ja halutessasi voit ottaa mukaan kurkun kostuketta (OPM eli oma pullo mukaan). Kämppäappron jälkeen jatketaan porukalla BRA2:een lukukauden ensimmäisille Poikkareille, jossa tunnelma pysyy katossa aamun pikkutunneille asti!

 

MITÄ: Tutoreiden järjestämä kierros vanhempien pörssiläisten koteihin ja jatkot BRA2

MISSÄ: Keskustan alueella. Tutorit ilmoittavat lähtöpaikan etukäteen!

MILLOIN: torstaina 5.9. klo 16 alkaen

MITÄ MAKSAA: ilmainen

MITÄ MUKAAN: OPM eli oma pullo mukaan

ILMOTTAUTUMINEN: ei tarvitse ilmoittautua

Karttaa ei ole saatavissa