IBM & Kokemuksia.fi Myynnin iltapäivä

ma 05.11.2018
16:00 - 17:30
100
0,00

Kiinnostaako myynti?

Syksyn asiatapahtumat saavat jatkoa 5.11.2018 tiukalla 1,5h setillä, jossa käsittelemme myyntiä kahden eri yrityksen näkökulmasta. Päärakennuksen juhlasali hiljenee klo 16:00 alkaen, kun päästämme lauteille ensiksi IBM:n Anne Hämäläisen, joka tulee kertomaan yleisölle hieman IBM:stä ja heidän myynnistään. Annen jälkeen puheenvuoro annetaan Jyväskylän omalle pojalle Johannes Karjulalle, joka tulee kertomaan tarkemmin Kokemuksia.fi:stä, sekä heidän tavastaan tehdä myyntiä. Esittelyjen jälkeen otamme vielä molemmat henkilöt lavalle ja käymme pienen paneelikeskustelun. Paneelin tulee juontamaan Pörssin alumni Rami Petäsnoro, joka työskentelee nykyisin Microsoftilla digimarkkinoinnin parissa. Tämä keissi ei jätä ketään kylmäksi.

Aikataulu

16:00 Anne Hämäläinen “Anne Hämäläinen on myynnin ammattilainen ja intohimoinen asiakaslähtöisyyden puolestapuhuja. Annella on yli 10 vuoden kokemus asiakasrajapinnasta työskentelystä ja myyntitiimien johtamisesta niin Suomessa kuin IBM:n kansainvälisissä organisaatioissa. Tällä hetkellä Anne työskentelee asiakastyytyväisyyden parissa Net Promoter Scoren ympärillä, vahvistaen sen jalkautusta IBM:llä Pohjoismaissa.

16:30 Johannes KarjulaJohannes Karjula on myynti- ja markkinointihenkinen moniyrittäjä. Johannes toimii Kokemuksia.fin toimitusjohtajana, Satokausikalenterin hallituksen puheenjohtajana, pörssiyhtiö Talenomin hallituksen jäsenenä sekä perustajana ja hallitusroolissa useammmassa pienemmässä yrityksessä. Kokemuksia.fi auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin asiakkaitaan ja tuomaan suosittelijat mukaan yrityksen myynti- ja markkinointiviestintään.” 

17:00 Paneelikeskustelu IBM & Kokemuksia.fi

Tapahtuma on osallistujalle ilmainen, mutta ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa Pörssi ry:n nettisivuilla 23.10.2018 klo 14:00.

 

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.