Fuksisitsit

ke 11.09.2019
17:00 - 22:30
100
0,00

KEITÄ NE ON NE SANKARIT?

No mutta fukseja tietysti! SANKARI on kansanperinteessä ja kirjallisuudessa usein tarinan päähahmo eli protagonisti, joka edustaa yleensä positiivisia arvoja. Sankariksi kutsutaan myös muita hahmoja, jotka tekevät huomattavia urotöitä. Sankari eroaa tavallisesta hahmosta poikkeuksellisten kykyjensä, onnensa tai rohkeutensa vuoksi, joiden avulla hän yltää sankarillisiin tekoihin. (Wikipedia, 2019.)

Aalto-saliin kokoontuu kirjava joukko monenmoisia sankareita – tuleeko paikalle Batman, Captain America, Kissanainen vai ihan vaan sinä – arjen sankari? Ei ole sankaria karvoihin tai muihinkaan ruumiinosiin katsominen, pääasia on, että saavut paikalle sankarillisesti pukeutuneena.

Meidän maailmamme ja muutkin galaxit pelastuvat KESKIVIIKKONA 11.9. klo 18 alkaen. Sitseillä sankarit laulavat, syövät, juovat ja juhlivat. Maailmanpelastushommissa kuivuneille kurkuille löytyy jokaisen omalta paikalta muutama kostuke, mutta varauduthan lisäksi omilla juotavillasi. Sitseihin liittyy aimo kasa sääntöjä, mutta huoli pois toveri – vanhemmat ja kokeneemmat sitsisankarit opettavat kyllä. Sankarifuksin tulee ainoastaan osata saapua paikalle ajoissa ja asiaankuuluvasti pukeutuneena.

Jatkot vietämme BRA2:ssa Fuksisitsiydinpommin parissa! Luvassa on 2€ juomaa ja loistavaa tunnelmaa.

Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu kide.app:issa linkin kautta tai hashtagilla #sankarifuksit maanantaina 9.9. klo 10. Lataathan sovelluksen käyttöösi hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista, jotta vältyt turhan jännittäviltä kohtauksilta!

MITÄ: Fuksisitsit – teemana sankarit & Jatkot YDINPOMMISSA

MISSÄ: Aalto-sali ja jatkot @Bra

MILLOIN: keskiviikkona 11.9. kello 18 (ovet aukeavat klo 17.00, olethan ajoissa!)

MITÄ MAKSAA: 16€ sisältäen 2 mietoa, 2 napsua, sitsiruoan ja haalarimerkin

ILMO: maanantaina 9.9. klo 10, kide.app / #sankarifuksit

Kartta latautuu...

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.