Fuksiexcu

ti 24.09.2019
Koko päivä
0
0,00

Mystinen fuksiexcu starttaa kohti tuntematonta tiistaina 24.9. täydellä bussilastilla fukseja! Laita päivämäärä ylös, sillä tätä reissua et halua missata.

Mukaan tarvitset siemeniä tai pullaa, kumihanskat ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen! Ethän myöskään unohda ottaa mukaan mysli- laku- suklaa tai mitä tahansa syötävää patukkaa, ja varjele sitä excun aikana huolella. Mukaan kannattaa myös ottaa hieman rahaa sekä nesteytystä, mutta reissulla tuntemattomaan on myös mahdollisuus käydä kaupassa.

Excun hinta on 20 €, mikä sisältää matkat, haalarimerkin, ruuan ja mahdollisesti jotain muuta. Ilmoittautuminen exculle aukeaa perjantaina 13.9. klo 12 ja päättyy maanantaina 16.9. klo 20. Ilmoittauminen tapahtuu Kide.appin kautta. Tapahtumaan osallistuminen vaatii kirjautumisen sivustolle ja tapahtuma tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumista ei ole mahdollista perua, mutta voit tarvittaessa myydä lippusi eteenpäin toiselle fuksille.

Tälle suosittua suositummalle exculle mahtuu vain 48 fuksia, joten kannattaa olla valppaana! Löydät tapahtuman #fuksiexcu2019 tai tällä linkillä kide.appista.

 

MISSÄ: kukaan ei tiedä

LÄHTÖ: ti 24.9. Matkakeskukselta klo 9.00

PALUU JYVÄSKYLÄÄN: yöllä – jos koskaan…

HINTA: 20€ sisältäen ruuan, kyydit, merkin ja vaikka mitä!

KANTA: 48 pörssin fuksia

 

Voit kysyä lisätietoja excuvastaavalta Siiri Koutolalta ().

 

 

 

Karttaa ei ole saatavissa