Fuksiaiset

to 26.09.2019
00:00 - 23:59
0
0,00

For englishsee below. 

Täällä ne on taas, nimittäin Pörssin ja Dumpin yhteiset FUKSIAISET! 

Moni on varmasti päässyt kesällä nauttimaan runsaasti mökkiviikonloppuja järven äärellä rentoutuen. Vaikka luulisi niin mökkikausi ei kuitenkaan ihan vielä ole tullut päätökseen, sillä Mattilanniemen rantaan on saapumassa varmasti tähän astisen elämäsi ikimuistoisin mökkipäivä.  

On siis aika kaivaa kaapin pohjalta mitä rennoimmat mökkikamat, vanhat crocsit sekä rähjäiset lippikset; vain taivas on rajana! Muista kuitenkin pukeutua lämpimästi ja teemanmukaisesti sekä ottaa mukaan mieluisa määrä nesteytystä ja tarvittaessa pientä purtavaa. 

Fuksiaisiin ovat kaikki Pörssin sekä Dumpin fuksit enemmän kuin tervetulleita. Luvassa on kaikkea, mitä ikimuistoiselta mökkipäivältä voikaan odottaa: leikkimielisiä kisailuja, huippua seuraa, ainutlaatuista ryhmähenkeä ja paljon uusia tuttavuuksia. Illan aikana tulet kiertämään toinen toistaan hauskempia rasteja ryhmänohjaajien johdolla ja saman aikaisesti tutustut kanssafukseihisi entistä paremmin. Fuksien illan kruunaa tietysti uudenkarheat haalarit! 

Erillistä ilmottautumista ei fuksiaisiin tarvitse! 

 

MITÄ: Pörssin ja Dumpin yhteiset fuksiaiset 

MILLOIN: torstaina 26.9.2019 

MISSÄ: Mattilanniemen ulkoalueella 

MONELTA: Pörssiläiset aloittavat 14:30 ja dumpparit 15:30 

TEEMA ja DRESSCODE: Rento mökkilook 

MITÄ MUKAAN: Omaa ilolientä ja lahjuksia rastinpitäjille 

 

SAME IN ENGLISH 

 

The Freshmens´party of Pörssi and Dumppi is here again! 

It is time to dig out the most comfortable cottagewearold crocs’s and buckethatsonly the sky is your limitRemember to prepare yourself with proper clothing and enough drinks for the whole evening if you want. 

All the freshmen of Pörssi and Dumppi are welcome to enjoy the partiesThe Freshmen´s day starts with group activities around MattilanniemiThere will be different kind of competitions and challenges out therebut first of allremember to show respect towards the organizersYou can also bring some gifts for them to ensure your succes in activities..Finallyafter the activitiesthe day will end in Harju. After this event you will officially become the member of Pörssi or Dumppi! 

 

WHAT: The Freshmens’ day of Pörssi and Dumppi
WHEN: Thursday 26th September
WHERE: Mattilanniemi
WHEN: Pörssi starts at 2:30 pm and Dumppi at 3:30 pm
TEEMA and DRESSCODE: Cottage outfit 

 

Karttaa ei ole saatavissa