Excu Woolmanille Jyväskylään

ti 02.04.2019
17:00 - 19:00
50
0,00

Huhtikuun alussa Pörssi ry vierailee paikallisessa verkkokaupan saloihin keskittyvässä yrityksessä, Woolmanissa. Excu on suunnattu erityisesti markkinoinnista ja viestinnän johtamisesta kiinnostuneille, mutta kaikki ovat tervetulleita! Excun aikana pääset tutustumaan Woolmanin toimintaan ja iltaa voi jatkaa after workeille DeLoreaniin Woolmanin edustajien kanssa.

MIKSI WOOLMAN?
Verkkokauppa vuonna 2019: kuka tahansa voi myydä lähes mitä tahansa, globaalisti ja vaikka omalta kotisohvalta käsin. Verkkokaupan perustamiseen ei enää tarvita suurta alkupääomaa eikä kansainvälistyminen tarkoita vain varovaisia yrityksiä Ruotsin markkinoille siirtymisestä. Esimerkiksi maailman nuorimman miljardöörin Kylie Jennerin Shopify-verkkokauppabisnes on kasvanut arvoltaan 700 miljoonaan euroon kolmessa vuodessa ja sen pyörittämiseen riittää muutaman kymmenen työntekijän joukko. Ei siis ole mikään ihme, että vähittäiskauppa on myllerryksessä. Verkkokauppa vaikuttaa kaikilla aloilla. Miten ja miksi? Nyt kannattaa tulla tutustumaan aiheeseen!

Woolman toivoi kysymyksiä etukäteen ja paras kysymys palkitaan! Lähetä kysymyksesi oheisen linkin kautta: http://woolman-3810987.hs-sites.com/woolman-x-porssi

Saapumisohjeet:
Woolmanin Jyväskylän toimisto sijaitsee Crazy Townin tiloissa. Tilat löytyvät entisen Anttilan yläkerrasta eli osoitteesta Kauppakatu 39. Huomaathan, että osoitteesta huolimatta sisäänkäynti on Kauppalaispihan puolelta. Sisäänkäynti on merkitty punaisilla Crazy Town -tarroilla.
Karttaa ei ole saatavissa

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.