Elixian tutustumisilta

ma 16.09.2019
18:00 - 20:00
0
0,00

Tämä fukseille suunnattu ainutlaatuinen mahdollisuus tutustuttaa sinut kanssapörssiläisten suosimaan Elixian -kuntosaliin!

Illan aikana mahdollisuuksia on monia! Pääset tutustumaan saliin ohjatun kierroksen merkeissä, saat halutessasi vinkkejä PT:ltä vapaapainoalueella, voit testata ryhmäliikunnan Pump -tunnin klo 18:30 alkaen tai treenailla salilla omatoimisesti.

Mikäli oman kehittymisen testaaminen kiinnostaa, on illan aikana mahdollisuus käydä myös maksutta kehonkoostumusmittauksessa. Uuden ajan mittaus antaa tulokset nopeasti omaan puhelimeesi, jossa ne säilyvät kätevästi jatkomittauksia varten.

Jottei kaikki olisi tässä, on illan aikana tarjolla myös tottakai huokean hintaiset jäsenyydet ja liittymisedut pörssiläisille sekä mahdollisesti myös pieniä tuotemaistiaisia. Joten eikun sankoin joukoin mukaan!

Tapahtuma alkaa klo 18, mutta paikalle voi tulla liukuvasti 18 jälkeenkin. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita, mutta etenkin kehonkoostumusmittauksiin haluavien on syytä varautua mahdolliseen jonotukseen.

MITÄ? Tutustuminen pörssiläisten suosimaan Elixian kuntosaliin

MISSÄ? Jyväskylän Matkakeskus

MILLOIN? maanantaina 16.9. klo 18-20

MITÄ MAKSAA? Ei yhtikäs mitään.

MIKSI? Tämän parempaa alkua et saliharrastuksellesi Jyväskylässä voi saada!

Karttaa ei ole saatavissa