Cut-e sertifiointikoulutus

ma 16.11.2020
09:00 - 16:00
0
0,00

Stimulus, Emile ja Pörssi saavat mahtavan tilaisuuden päästä osallistumaan henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin liittyvään koulutukseen. Maailman johtava internetpohjaisten testien suunnitteluun ja toimittamiseen keskittyvä yritys cut-e (an Aon company) tarjoaa loppuvaiheen opiskelijoille koulutuksen, joka antaa käytännön työkaluja ja merkittävää etua työelämään sekä työnhakuun HR-tehtäviin ja työ- ja organisaatiopuolen konsultointiin hakeutuville opiskelijoille. Opiskelijat saavat eväät käyttää tieteellisesti validoituja arviointimenetelmiä, kuten kyky- ja taitotestejä, työpersoonallisuustestejä sekä motivaatio- ja arvokyselyitä.

 

Ensimmäinen koulutuspäivä on ma 16.11 ja järjestetään etänä. Toinen koulutuspäivä on ma 14.12. Koulutuspäivien välillä opiskelijat suorittavat itsenäisesti muutamia tehtäviä teoriaan ja menetelmien käyttöön liittyen. Koulutuksen päätteeksi opiskelijat saavat sertifikaatin yleisimpiin menetelmiin, joka on työnantajien näkökulmasta erittäin arvostettava. Tavallisesti tämänkaltaiset koulutukset ovat maksullisia, mutta opiskelijoille tämä tilaisuus tarjotaan veloituksetta. Kouluttajaksi meille saapuu Heini Järvinen cut-e:lta.

 

Koulutukseen ilmoittautuneista valitaan jokaisesta ainejärjestöstä viisi onnekasta opiskelijaa, jotka pääsevät osallistumaan koulutukseen. Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet maisterivaiheen opiskelija ja kiinnostunut työskentelemään henkilöstö- ja rekrytointialalla.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu jokaisen ainejärjestön omassa tapahtumakannassa. Ilmoittautuminen on auki heti ja viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona 11.11.2020. Tämän jälkeen arvomme ilmoittautuneista koulutukseen pääsevät opiskelijat, ja valituille ilmoitetaan mukaan pääsystä vielä saman päivän aikana. Mikäli jonkun ainejärjestön kanta jää vajaaksi, täytämme paikat muiden järjestöjen ilmoittautuneista.

Voit ilmoittautua tapahtumaan tästä.

Karttaa ei ole saatavissa