Cut-e sertifikointikoulutus

ti 10.03.2020
09:00 - 16:00
1000
0,00

Stimulus, Emile ja Pörssi saavat mahtavan tilaisuuden päästä osallistumaan henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin liittyvään koulutukseen. Maailman johtava internetpohjaisten testien suunnitteluun ja toimittamiseen keskittyvä yritys cut-e (an Aon company) tarjoaa loppuvaiheen opiskelijoille koulutuksen, joka antaa käytännön työkaluja ja merkittävää etua työelämään sekä työnhakuun HR-tehtäviin ja työ- ja organisaatiopuolen konsultointiin hakeutuville opiskelijoille. Opiskelijat saavat eväät käyttää tieteellisesti validoituja arviointimenetelmiä, kuten kyky- ja taitotestejä, työpersoonallisuustestejä sekä motivaatio- ja arvokyselyitä.

Ensimmäinen koulutuspäivä on ti 10.3. klo 9:00-16:00 luokassa MaA 105 ja toinen koulutuspäivä on 16.4. klo 9:00-16:00 luokassa MaD 205. Koulutuspäivien välillä opiskelijat suorittavat itsenäisesti muutamia tehtäviä teoriaan ja menetelmien käyttöön liittyen. Koulutuksen päätteeksi opiskelijat saavat sertifikaatin yleisimpiin menetelmiin, joka on työnantajien näkökulmasta erittäin arvostettava. Tavallisesti tämänkaltaiset koulutukset ovat maksullisia, mutta opiskelijoille tämä tilaisuus tarjotaan veloituksetta. Kouluttajaksi meille saapuu Heini Järvinen cut-e:lta.

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu jokaisen ainejärjestön omassa tapahtumakannassa. Ilmoittautuminen on auki heti ja viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 28.2. klo 14:00. Tämän jälkeen arvomme ilmoittautuneista koulutukseen pääsevät opiskelijat, ja valituille ilmoitetaan mukaan pääsystä vielä saman päivän aikana. Mikäli jonkun ainejärjestön kanta jää vajaaksi, täytämme paikat muiden järjestöjen ilmoittautuneista.

Karttaa ei ole saatavissa

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen ei ole avoinna.