Yrityksille

Pörssi ry?

Pörssi – Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijat ry on nimensä mukaisesti noin 1 800 kauppatieteiden maisteriksi opiskelevan jyväskyläläisen ainejärjestö. Pörssi tunnetaan Keski-Suomen suurimpana ja aktiivisimpana ainejärjestönä, joka tarjoaa jäsenilleen valtavan määrän erilaisia mahdollisuuksia sekä huviin että hyötyyn raskaiden ekonomiopintojen lomassa. Erilaiset yritysvierailut, juhlat tai muu tiimitoiminta ei olisi kuitenkaan mahdollista ilman kullanarvoista yhteistyötä niin paikallisten kuin kansallistenkin yritysten kanssa.

Mitä yhteistyömuotoja Pörssi tarjoaa?

Pörssin monipuolinen toiminta takaa sen, että jokaiselle yhteistyökumppanille löytyy juuri sopiva tapa olla mukana ainejärjestömme arjessa. Esimerkiksi haalareissa tai lehtemme Pörssikurssin sivuilla yrityksenne mainos säilyy lähes iäti ja on samalla osana opiskelijan jokapäiväistä elämää. Yritysvierailuilla, vierailijaluennoilla tai Firmamessuilla mielenkiintoiset työnantajat ja tulevaisuuden osaajat kohtaavat toisensa. Vai etsittekö tapoja tuoda tuotteitanne paremmin tunnetuksi? Siinä tapauksessa Sinisen Pörssin yhteistyöohjelma, Pörssin Perinteinen Rinnerieha tai vuoden kohokohta, Pörssin akateemiset vuosijuhlat, ovat oiva ja arvostettu keino hypätä mukaan kauppakorkeakoulun opiskelijoiden elämään.

Miksi Pörssi?

Tavoitteenamme on, että yhteistyö kanssamme toisi molemmille osapuolille sekä konkreettista hyötyä että hyvää mieltä. ”Molemmat voittavat” on periaate, mitä kauppatieteilijöinä pyrimme vaalimaan. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä, jäsenistön ja kumppaniverkostomme tavoittava Pörssikurssi-lehti, ajan hermoilla olevat nettisivut, asiansa osaavat vastuuhenkilöt sekä ennenkaikkea aidosti aktiivinen ja elinkeinoelämästä kiinnostunut jäsenistö on yhtälö, jollaista moni muu ainejärjestö ei pysty tarjoamaan. Se on myös yhtälö, jonka avulla yhteistyökumppaneidemme viestit kohdentuvat oikealle yleisölle, eivätkä huku massaan.

Pörssi – Hyvää vuodesta 1968

Lisätietoja:

Yrityssuhdevastaavat,
Roosa Hämäläinen ja Antti Rinta-Jaskari