05.09.

Tule asiakaspalvelun tai teknisen tuen taklaajaksi Telialle!

Telia on Liigan uusi koti ja lätkäkauden startatessa nyt syksyllä etsimme joukkoomme Jyväskylän Manpowerin Contact Centeriin lisää osa- ja kokoaikaisia teknisen tuen ja asiakaskokemuksen ammattilaisia! Mikäli haluat kehittää teknisiä-, asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi sekä sytyt siitä, että saat asiakkaat ilahtumaan, sinussa on potentiaalia tulla aidoksi mämppäriläiseksi.
 
Meillä et jää vaihtoaitioon, vaan pääset aidosti nauttimaan ketjusi menosta, mukaan peliin ja kehittymään huippupelaajaksi konkareiden avulla. Maksamme myös työehtosopimuksen mukaista pelikorvausta sekä kannustinta onnistumisista. Jos pelitauolla ulkomaat siintävät mielessä, kotona tekniikka kaipaa päivittämistä tai vaatekaapin sisältö uusintaa haluamme, että sinulla on mahdollisuus toteuttaa haaveesi hyvällä peruspelilläkin.
 
Olit sitten JYP:n, Tappara tai jopa TPS:n fani, vedä siis hokkarit jalkaan, lue lisää ja hae vahvistukseksi ketjuumme täältä! Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa. Tsekkaa myös Facebook-sivuiltamme millainen meininki meillä on!
 
Jos haluat kysyä tarkemmin pelipaikoista palvelupäällikkömme Anna-Kaisan tavoitat numerosta 0400 239 771. Hän on varannut aikoja 7.9 klo 12-14 ja 12.9. klo 14-16 juuri tätä varten. Rekrytiimimme vastaa myös mielellään numerosta 040 652 8810 osoitteesta