10.09.

Tilintarkastustrainee Jyväskylä

Hei tulevaisuuden asiantuntija!

TAVOITTEENA MENESTYS? Hae meille tilintarkastustraineeksi Jyväskylään!

Oletko…

3.-5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut KTM/tradenomi, laskentatoimi tai taloushallinto pääaineenasi? Innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava?

Jos vastaus on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tilintarkastuksesta, kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä. Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

Miksi meille?

Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset tutustumaan tilintarkastustehtäviin läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa. Osana tarkastustiimiä osallistut erilaisiin tilintarkastustehtäviin, kuten tilinpäätöstarkastuksissa avustamiseen sekä tarkastusraportointiin.

Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat sen, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme. Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (4 kk). Työ on kokopäiväistä ja alkaa tammikuussa 2018. Monet tilintarkastusharjoittelijat ovat jatkaneet meillä kuitenkin pidempäänkin (max 6 kk – täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti). Moni KPMG:läinen on saavuttanut vakituisen työpaikan juuri Trainee-ohjelmamme kautta!

Kerro meille tarinasi!

Hakuvaiheiden perusteella muodostamme mielikuvan hakijoistamme. Varmistathan siis, että kaikki kolme osiota ovat osaltasi kunnossa. Jos haet useampaa paikkaa, riittää että videon ja tehtävän tekee kertaalleen, mutta hakemus tulisi lähettää aina tehtäväkohtaisesti.

1. Tutustu Trainee-ohjelmaamme www.kpmg.com/fi/trainee ja jätä hakemuksesi 21.9. mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös opinto- ja työtodistukset sekä opintosuoritusotteen. 2. Esittele itsesi vastaamalla lyhyeen videohaastatteluun (http://bit.ly/2wYRGZE).

3. Tee lyhyt ennakkotehtävä (http://bit.ly/2xIl7wf). Voit ladata oman palautteesi suoraan tehtävän tehtyäsi itsellesi.

Voit käydä tutustumassa ennakkotehtävään etukäteen yhteistyökumppanimme Korn Ferry Hay Groupin sivuilla: https://www.trytalentq.com/

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1000 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.