Strategiatyöryhmä

Vuonna 2020 kehitetään yhdessä Pörssiä kohti entistä parempaa tulevaisuutta!  

Vuosi 2020 on Pörssin nykyisen strategian viimeinen vuosi ja on aika laatia uusi strategia tuleville vuosille.

Strategian koostamisesta vastaa ydintyöryhmä, joka kuukausittaisissa tapaamisissaan huolehtii uuden strategian muodostamisesta sen kaikkine eri vaiheineen. Strategiatyöryhmä koostuu seuraavista henkilöistä:

Sami Wessman, Julia Huovila, Katarina Mustonen, Jiri Honkala, Miina Sarén, Siiri Koutola ja Johannes Teittinen.

 

Strategiatyöryhmä ei kuitenkaan muodosta strategiaa yksin, vaan vuoden aikana järjestetään kaikille avoimia tapahtumia ja kyselyitä, joihin toivomme että mahdollisimman moni pörssiläinen osallistuisi ja vastaisi. Tänä vuonna on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa siihen, mihin suuntaan Pörssiä viedään tulevaisuudessa. Jos sinulla siis tulee ideoita tai haluat jutella strategian muodostamiseen liittyvistä asioista, niin tule nykäisemään ketä tahansa meistä hihasta.  Yhdistyksemme tulevaisuuden kannalta on tärkeää että mahdollisimman moni pörssiläinen opintovuodesta tai aktiivitaustasta riippumatta kertoisi mielipiteensä ja näkökulmansa. Haluamme että strategia on jäsenistömme näköinen.

 

Tälle sivulle päivitetään strategian muodostumisen kannalta tärkeimmät tiedot ja aikataulut.

Jos vanha strategia ei ole vielä tuttu tai se on päässyt unohtumaan, voit tutustua nykyiseen strategiaan tästä linkistä. 

 

Osallistu Pörssin uuden strategian luomiseen!