Liikunta

Pörssi pyrkii pitämään huolta jäsenistönsä henkisestä ja ruumiillisesta hyvinvoinnista ympäri vuoden tarjoamalla erilaisia ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Pörssillä on vuosittain tarjolla vakiovuoroja muun muassa sählyssä sekä futsalissa. Pörssi järjestää ympäri vuoden erilaisia liikuntakursseja, esim. tanssikurssi ja keväisin golfin Green Card -kurssi. Lisäksi pyrimme järjestämään kuukausittain erilaisia liikuntakokeiluja. Tähän mennessä olemme käyneet esimerkiksi boulderoimassa, tankotanssissa ja pelaamassa paintballia. Otamme myös aktiivisesti osaa erilaisiin haastekilpailuihin, kohokohtina Kylterifutis ja KylteriRun. Viime talvena murskasimme Boomarit jääkiekkokaukalossa.

Otan mielelläni vastaan kaikenlaiset ehdotukset liikuntakokeiluihin ja yleisesti liikuntaan liittyviä asioita koskien. Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen, katsotaan yhdessä, mitä voimme toteuttaa!

Terveisin liikuntavastaava,

Iiro Eskelinen

+358 44 5110495

 

Vakiovuorot

Pörssin sähly pyörii Kuokkalan Graniitilla keskiviikkoisin klo 19.00-20.00. Vuoro on saavuttanut suurta suosiota varsinkin kovilla pakkasilla, mutta vuorolle mahtuu aina lisää uusia tulokkaita. Liittykäähän myös Pörssin sählyn Facebook-ryhmään, joka löytää täältä.

Futsal on yksi kasvavista lajeista tällä hetkellä ja onkin saavuttanut jo suurta suosiota pörssiläisten keskuudessa. Pörssin oma vakiovuoro pyörii Huhtasuon koululla maanantaisin klo 20.15-21.15. Vuorolle voi tulla alokkaat ja kokeneemmatkin pelurit. Vuorolle tulet myös varmasti törmäämään Jyväskylän Kylteriveljiin. Liittykäähän myös Pörssin futsalin Facebook-ryhmään, jonka löytää täältä.

 

IMG_20150628_210228

IMG_20150628_183915

Bogey PRKL

Bogey PRKL on pörssiläisten golfkerho, jonka toiminnan ydin on yhdistää järjestömme golfareita, järjestää tapahtumia lajiin liittyen sekä tietenkin aktivoida lajin piiriin yhä lisää jäseniä. Viimeisintä tavoitetta varten järjestetään jäsenhintaisia green card –kursseja, jonka käymällä saa ”golf-ajokortin” lisäksi hyvän kuvan lajista ja mahdollisesti näkemystä siitä, sopiiko golf juuri sinulle. Mainittakoon, että golf ei tule ainakaan haittaamaan paljon hehkutettua verkostoitumistasi nyt, eikä tulevaisuudessa, sillä lajin parissa tapaat paljon uusia ihmisiä. Ei ole myöskään mitenkään harvinaista, että liiketapaamisiin liittyy kierros golfia…

Vuosittaisista tapahtumista keskeisimpiä ovat Pörssin mestaruuskisat Pörssi Masters, Kylteri Open sekä perinteeksi muodostunut yhdistyksen tukema kesäinen pelireissu johonkin päin Suomea. Pörssi Mastersissa selvitetään keskinäisen paremmuuden lisäksi kovimmat luut edustamaan Pörssiä kauppatieteilijöiden valtakunnalliseen golf-kilpailuun Kylteri Openiin.

Kerholla on oma Facebook-ryhmä ”Pörssin golfarit” – jos et ole vielä ryhmän jäsen, ja golf kiinnostaa millään muotoa, feel free to join in!

Lisätiedot, kehitysehdotukset, palaute:

Iiro Eskelinen

+358 44 5110495

 

 

Laskukausi

Pörssin Laskukausi on innokas ja sosiaalinen mäenlaskua harrastava joukko. Kerhomme on tuore ja puhdas kuin vastasatanut puuterilumi. Toiminta aloitettiin vuonna 2011 silloisen liikuntavastaavan toimesta. Muodostumme niin laskettelua kuin lumilautailua rakastavista opiskelijoista ja muillakin välineillä laskevat ovat tervetulleita kerhoon.

Joukkomme toimii täysin vapaamuotoisesti jäseniemme motivaation ja innostuksen mukaisesti. Toimintaamme on siksi helppo osallistua ja seuraamme liittyä. Pääasiallisena viestintäkanavana toimii Pörssin Laskukausi Facebook-ryhmä, jossa saa keskustella enemmän ja vähemmän laskemiseen liittyvistä asioista. Keskustelu on vapaata ja ideoita saa jakaa. Olemme aina valmiita kokeilemaan uusia harjoitteita (muutamat meistä ovatkin aina halunneet kokeilla laskuvarjohyppyä). Liity ryhmään ja osallistu keskusteluun. Vuonna 2017 jäsenten käytössä on kausikortti Laajavuoreen, joka sisältää välinevuokran.

Kerhon toimintaan kuuluu yhteinen harrastaminen rakkaiden lajien parissa.

Lisätietoja voi kysellä Pörssin liikunta/kv –vastaavalta tai Kerhon vetäjiltä. Liity heti Facebook-ryhmään. Samalla saat oikeuden varata kausikorttia.

Pörssin Laskukausi-kerhon vetäjät:
Kalle Jokinen
Teemu Kaijansinkko

 

 

nettisivu-laskukausi

Yössä Vaeltajat

Opinnot ahdistaa ja haluat heti luonnon rauhaan. Kyllä! Juuri sitä ja montaa muuta syytä varten Pörssillä on oma vaeltajaporukkansa, Yössä Vaeltajat. Ryhmä järjestää satunnaisia retkiä Jyväskylän lähimaastoon omatoimisesti. Täten jokaisella pörssiläisellä on mahdollisuus lähteä mukaan retkelle tai järjestää koko retki omatoimisesti. Ryhmän ideana on, että jokainen voi etsiä itselleen vaellusseuraa päiväretkelle, viikon Lapin reissulle tai vaikka arki-illan sienestysretkelle. Julkaise oma reissuideasi ja päiväsi milloin haluat lähteä retkelle, niin saat varmasti kavereita mukaan! 

Ryhmän toimii täysin Facebookissa ja siihen pääset liittymään klikkaamalla tästäRyhmä sopii niin hc-vuorijormille, sienestäjille tai ensikertaa retkelle hamuavista intoilijoista. Liity ryhmään nyt ja lähde ensikertaa retkelle  Yössä Vaeltajien kanssa.

Lisätietoja voi kysyä yhdeltä aktiiviselta Yössä Vaeltajalta tai suoraan ryhmässä.

Juho-Tuomas Järvikangas

 

0408222071

 

 

Pörssin lenkkikerho

Pörssin lenkkikerhossa käyminen vaatii ainoastaan reipasta mieltä ja hyvää pöhinää, ei niinkään huippujuoksijan kuntoa. Kerhon ajatuksena ja tavoitteena on pitää pörssiläisten peruskunto hyvänä kiireisen arjen keskellä, sekä innostaa liikkumaan aktiivisemmin. Hölkän vauhti pyritään pitämään kaikille miellyttävänä ja sellaisena, että myös kommunikointi onnistuu sen ohessa. Lenkin pituutena pidetään noin 5 kilometriä reittiä joka viikko vaihdellen. Kerho kokoontuu joka tiistai klo 17:00 Harjun puuportaiden alla Pitkäkadun vierestä, josta aloitetaan lämmittelyt. Toimintaa pyritään jatkamaan niin pitkään kuin säät sallivat ja lämpötila pysyy siedettävänä, eli jos viime vuoteen on vertaaminen niin todennäköisesti vielä joulukuussa ja jatkuu talven väistyttyä. Kerhon toiminnasta infotaan Pörssin liikunta- ryhmässä. Toivomuksia lenkin pituuteen ja tempoon, sekä treeni muotoon saa antaa facebookissa tai ihan sitten hihasta nykäisemällä.

Kerhon vetäjä:
Lauri Helminen