19.09.

Kirjanpitäjän paikka, OPTEAM

Revenuu Oy on jyväskyläläinen tilitoimisto, jonka toimitilat ovat Vaajakoskella. Olemme asiakkaista kokonaisvaltaisesti huolehtiva yritys ja tarjoamme pelkkien lakisääteisten kirjanpitopalveluiden lisäksi talouden ja liiketoiminnan konsultointipalveluita. Haluamme todella, että asiakkaamme menestyvät liiketoiminnassaan ja haluamme opettaa asiakkaitamme ymmärtämään talouden tunnuslukuja paremmin, mutta haluamme myös itse oppia ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa, jotta pystymme antamaan neuvoja, joita pelkkiä lukuja katsomalla ei pystyisi.
Meille on erityisen tärkeää huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista, koska hyvinvoiva henkilöstö on avain menestykseen. Haluamme joukkoomme vain todellisia asiantuntijoita, jotka haluavat kantaa kokonaisvaltaista vastuuta asiakkaistaan ja jotka ovat hyviä asiakaspalvelijoita. Olemme tilitoimisto, joka haluaa saada sekä henkilöstön että asiakkaat voimaan hyvin.

KIRJANPITÄJÄ

Tilitoimisto Revenuu Oy etsii kirjanpitotaitoista taloushallinnon ammattilaista Jyväskylään.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat kirjanpidon monipuoliset tehtävät, jotka sisältävät asiakasorganisaatioiden kirjanpidon lisäksi tilinpäätökset, viranomaisraportoinnin, sisäisen raportoinnin ja veroasiat. Kirjanpidon työtehtävien lisäksi työviikkoasi täydentävät johdon assistenttitehtävät.

Palvelet asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme iloisella asenteella. Olet yrityksemme avaintekijä ja toimit suoraan toimitusjohtajamme alaisuudessa. Sinulla on mahdollisuus ottaa itsenäinen vastuualue haltuusi, vaikuttaa yrityksemme toimintatapoihin sekä kehittää toimistomme arkea. Työssämme tilanteet vaihtelevat usein nopeastikin, joten toivomme sinulta joustavaa asennetta ja hyviä organisointitaitoja.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi taloushallinnon merkonomi tai tradenomi. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista taloushallinnon työtehtävistä ja erityisesti Procountor -ohjelman käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, vastuuntuntoisuutta ja ehdotonta luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa yrityksessämme yhä vahvemmaksi luottopelaajaksi ja taloushallinnon ammattilaiseksi. Meillä on tällä hetkellä toimitusjohtajayrittäjän lisäksi viisi työntekijää, joista neljä on kirjanpitäjiä ja yksi on palkanlaskija. Kyseessä on aluksi äitiysloman sijaisuus. Työt alkavat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään lokakuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstökonsultti Riina Nuutinen, puh. Puh.050 4301 214, .

Ammattinimike: Kirjanpitäjä
Asiakas: Revenuu Oy
Toimiala: Toimisto, hallinto ja asiantuntijatyöt
Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika: 11.09.2017 – 24.09.2017
Vaadittu työkokemus: 3 – 5v

 

Hae työpaikkaa täältä.