17.04.

HR-koordinaattori, Jyväskylä

Etsimme nyt tiimiimme kahta rekrytointialasta innostunutta ja aikaansaavaa HR-koordinaattoria kesän ajaksi Tampereelle tai Jyväskylään. Autamme sinua kehittymään HR-alan osaajana tiimissämme, jossa aamulla vedetään villasukat jalkaan, syödään aamupala yhdessä ja tuotetaan parasta mahdollista HR-palvelua asiakkaalle.

 

MITÄ: määräaikainen HR-koordinaattori

TYÖNANTAJA: ManPower Group, Jyväskylä tai Tampere

MILLOIN: 30.9. asti, aloitus mahdollisimman pian

HAE VIIMEISTÄÄN: 21.4.

Tehtäviisi kuuluu

Päivittäisessä työssäsi pidät huolta niin asiakas kuin hakijakokemuksen kannalta merkityksellisistä asioista ja edistät useampia rekrytointiprosesseja. Kehität osaltasi asiakasyhteistyötä entistä toimivammaksi ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen tärkeyden. Työpäiväsi koostuu laajasti rekrytointiprosessiin liittyvistä eri osa-alueista sekä työsuhteen alkamiseen liittyvistä toimenpiteistä. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo kokemusta työsuhdeasioista ja erilaisista järjestelmistä.

Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat erinomaiset ja kommunikoit lisäksi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä.

Vaikka oletkin osaltasi kehittämässä toimintaamme eteenpäin, pystyt työskentelemään myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Erinomaisen asiakaspalveluasenteen ansiosta selvittelet tulevia pulmia oma-aloitteisesti toimeen tarttuen ja aina positiivisella sekä ratkaisukeskeisellä asenteella.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä näyttämään kyntesi ja kehittämään oman osaamisesi lisäksi toimintaamme loistavien kollegojen ja asiakkaidemme kanssa. Tiimissä sinua odottavat rekrytointialan kokeneet konkarit, ja töitä teemme päivittäin hyvällä sykkeellä toinen toistamme kannustaen. Toimit tehtävässäsi itsenäisesti, mutta osana tiimiä, jossa kollegaa ei jätetä pulaan haastavimmissakaan paikoissa. Tule meille omana itsenäsi, vetäiset jalkaasi sitten villasukat tai nahkakengät.

Meistä

Yksikkömme on 40 hengen asiantuntuva porukka ja kollegoita sinulla tulee olemaan Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Välimatkoista huolimatta porukkamme pitää tiiviisti yhteyttä puhelimen, Skypen, WhatsAppin ja sähköpostin välityksellä. Meillä saat taatusti aina tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, sillä jaamme mielellämme osaamistamme ja autamme toinen toisiamme.

Asiakkaamme jotka ovat valinneet meidät kumppanikseen, kuuluvat Suomen suurimpiin yrityksiin. He luottavat ammattitaitoomme koko rekrytoinnin kirjossa sisältäen modernit rekrytoinnin työkalut, työnantajamielikuvan rakentamisen ja verkostojemme hyödyntämisen parhaiden hakijoiden löytämiseksi. Otamme sinut enemmän kuin mielellämme osaksi tätä ammattitaitoista ja ammattiylpeää porukkaa.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja haastatteluita käymme jo hakuajan aikana. Työ on määräaikainen ja kestää 30.9.2019 asti. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kysyä lisää Annina Pelamolta: 040-6413274.

Hae tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemus ja ansioluettelo 21.4. mennessä osoitteessa manpower.fi

 

Lue lisää täältä!