05.04.

Kesätyöntekijä/Harjoittelija taloushallintoon, Harvia, Muurame

 

 

 

 

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja Yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille. Harvia Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla.

Harvian liikevaihto vuonna 2017 oli 60,1 miljoonaa euroa, liikevoitto 9,3 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto 10,7 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 365 alan ammattilaista Suomessa, Kiinassa ja Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Saksassa ja Virossa. Muuramessa Yhtiön pääkonttorin yhteydessä sijaitsee myös Yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos.

Työtehtävän kuvaus

Haemme Harvia Oy:lle Muurameen hyvät tai kehittyvät laskentatoimen taidot omaavaa

Kesätyöntekijää/Harjoittelijaa taloushallintoon

Tehtäviin kuuluu mm. taloushallinnon avustavia töitä liittyen kirjanpitoon, reskontranhoitoon ja laskutukseen. Tehtäviin voi kuulua myös erilaisia talousjohdon määrittelemiä erillisprojekteja liittyen konsernin kuukausittaiseen raportointiin ja sen kehittämiseen yhdessä muun taloustiimin kanssa, sekä muita toimistotöitä. Tehtävät sovitaan kandidaatin taipumusten, työkokemuksen, osaamistason ja käytettävissä olevan työajan puitteissa.

Toivomme sinulta

– vähintään kahden vuoden laskentatoimien opiskelua
– itsenäistä ja analyyttistä työotetta
– mahdollisesti jonkun verran työkokemusta laskentatoimen tehtävistä
– ERP-, Excel-, ja Powerpoint-taitoja
– laskentatoimeen liittyvän englannin hallintaa
– mahdollisuutta työskennellä Muuramessa kesätyöntekijänä ja mahdollisesti myös opintojen ohella jo ennen kesää sekä kesän jälkeen.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisia ja haastavia töitä laskentatoimen parissa sekä mahdollisia harjoitustyöprojekteja. Paikan, jossa saat tuen oman osaamisesi kehittämiseen ja mahdollisuuden olla mukana käytännön työelämässä opiskelujen ohessa omalla alallasi.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi 22.4.2018 mennessä ansioluetteloineen ja yhteystietojesi kera osoitteeseen: . Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Ville Hyrkäs vastaa myös tarvittaessa tehtävään liittyviin lisäkysymyksiin (040 356 3116).