06.03.

Hakijamarkkinointitiimin sekä firmamessutiimin haku on auki!

Hakijamarkkinointitiimi


Tiedätkö, miten tavoittaa lukiolaiset yhteishaun kynnyksellä? Onko täydellinen instafeed intohimosi? Haluatko päästä toteuttamaan suunnitelmallista hakijamarkkinointia kauppakorkeakoululle? Uusi hakijamarkkinointitiimi pääsee vastaamaan JSBE:n Instagram-markkinoinnista opiskelijanäkökulmasta. Haku on auki!

Mikä hakijamarkkinointitiimi?

Tuttu Abicrew muotoutuu tänä vuonna uudenlaiseksi tiimiksi, joka keskittyy suunnittelemaan ja toteuttamaan yhtenäistä ja uskottavaa markkinointisisältöä kauppakorkeakoulun Instagramiin, sekä tarvittaessa muille somealustoille. Tavoitteena on luoda JSBE:stä kiinnostava ja opiskelijalähtöinen kuva Instagramissa ympäri vuoden, mutta etenkin yhteishaun aikaan.


Onko sinulla ideoita tai osaamista johonkin seuraavista?

  • valokuvaus, videokuvaus tai editointi

  • graafinen suunnittelu, Canva tai Photoshop

  • lyhyiden ja innostavien tekstien kirjoittaminen

  • somemarkkinointi ja somemainonnan analytiikkatyökalut

Miksi hakea?

Saat kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista käytännössä, ja pääset tutustumaan mainonnan analytiikkaan. Pääset suunnittelemaan kauppakorkealle yhtenäisen ja uskottavan somemarkkinointistrategian, sekä toteuttamaan sitä. Tarjolla on opintopisteitä, sekä ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää markkinoinnin oppeja.

Tiimi kootaan ja perehdytetään maaliskuun aikana, ja suunnittelu aloitetaan pikimmiten. Julkaisuja tehdään säännöllisesti ympäri vuoden, kuitenkin yhteishakua silmällä pitäen.

Oletko sinä sopiva hakijamarkkinointitiimiin?

Olet! Tärkeintä on, että olet kiinnostunut oppimaan somemarkkinoinnista ja Instagramin luomista mahdollisuuksista. Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta, mutta sinulta löytyy halua kehittää visuaalista ja ketterää sisältöä. Tukenasi ovat tiimi, JSBE:n asiantuntijat, ja Pörssin mediajaosto.

Kuinka hakea?

Hae keskiviikkoon 20.3. klo 23:59 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen . Kerro hakemuksessa, miksi sopisit tähän pestiin, millaista osaamista sinulla on tarjota, ja millaisesta sisällöstä itse inspiroidut. Lisätietoja antaa Julia Huovila p. 040 846 1134 ja Siiri Koutola p. 044 0242 505.

Firmamessutiimi

 

NELJÄ FIRMAMESSUTIIMILÄISTÄ HAUSSA!

Firmamessut ovat ura- ja rekrytointimessut, jotka toimivat opiskelijoiden ja yritysten kohtaamispaikkana. Firmamessuilla opiskelijoilla on loistava mahdollisuus hankkia tietoa, sekä luoda kontakteja useisiin mielenkiintoisiin yrityksiin työnhaun merkeissä. Messut järjestetään tammikuun 2020 alussa ja messujärjestelyjen suunnittelu aloitetaan jo kevään aikana onnistuneen tapahtuman luomiseksi.

 

Haemme tulevien messujen järjestäjiksi neljää firmamessutiimiläistä. Edellisen vuoden tiimiläiset perehdyttävät tehtävään yhdessä hallituksen edustajien kanssa. Tiimiläisille annetaan paljon tilaa toteuttaa omaa näkemystään, mutta myös samalla heidän toimintaansa tuetaan vahvasti hallituksen puolesta. Älä siis säikähdä tehtävän vaativuutta, vaan hae rohkeasti mukaan olit sitten ensimmäisen vuoden opiskelija tai pidemmällä opinnoissasi.

 

Vastuualueet jaetaan kunkin tiimiläisen vahvuuksien ja kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Tärkeää on kuitenkin oikeanlainen asenne yritysten kanssa työskentelyyn. Tehtävä antaa erinomaista kokemusta organisoinnista ja myynnistä sekä tärkeitä yhteistyötaitoja niin muiden tiimiläisten kuin yritysten edustajienkin kanssa.

 

Firmamessutiimiläisten tehtäviin kuuluvat mm.

  • Messutapahtuman käytännönjärjestelyjen suunnittelu ja toteutus
  • Yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden kontaktointi
  • Messupaikkojen myynti
  • Tapahtumasta viestintä ja markkinointi opiskelijoille, yrityksille ja medialle
  • Tapahtumaseuranta ja budjetointi

 

Jos koet mielenkiintoa edellä mainittuihin tehtäviin ja haluat ottaa uuden haasteen vastaan, hae firmamessutiimiin!

 

Lisätietoja antaa Roni Lappalainen p. 044 316 1296 , Sami Wessman p. 0400 751 042 ja Janina Syyli p. 045 651 2694.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 20.3.2019 klo 23:59 mennessä osoitteeseen