08.10.

Hae stipendejä!

Keski-Suomen Ekonomit ry

81 vuotta täyttävä Keski-Suomen Ekonomit ry julistaa haettavaksi

STIPENDEJÄ

opinnoissaan menestyneille Jyväskylän yliopistossa kauppatieteiden maisterin tutkintoa suorittaville opiskelijoille, joille ei ole aiemmin ko. stipendiä myönnetty. Stipendien saajien valinnassa painotetaan hyvää opintomenestystä ja opintonopeutta, mutta myös hakijan kykyä yhdistää opinnot ja esimerkiksi työ, perhe, urheilu-ura tai järjestötoiminta tms. menestyksekkäästi.

Stipendinsaajat julkistetaan Pörssi ry:n 50-vuotisjuhlissa 24.11.2018.

Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen, yhteystietoineen sekä opintorekisteriotteineen pyydämme toimittamaan 18.10.2018 klo 16.15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Jaossa on yhteensä 800 euroa, mutta jaettavien stipendien raha- ja lukumäärä päätetään hake

musten perusteella.

Stipendien hakuun liittyviä lisätietoja voit kysyä KTT Antti Rautiaiselta, em. sähköpostiosoitteesta.

Jyväskylässä 2.10.2018

Keski-Suomen Ekonomit ry. (KESE)

Jyväskylän Talousseura ry

Jyväskylän Talousseura ry julistaa haettavaksi

STIPENDEJÄ 

keskisuomalaisille, opinnoissaan menestyneille Jyväskylän yliopistossa kauppatieteiden maisterin tai kandidaatin tutkintoa suorittaville opiskelijoille. Stipendien saajien valinnassa painotetaan hakijan hyvän opintomenestyksen lisäksi hakijan kykyä erottua hakemuksella ja hyviä tiiviitä perusteluja, miksi juuri Sinut pitäisi palkita Talousseuran stipendillä.

Stipendinsaajat julkistetaan Pörssi ry:n vuosijuhlassa 24.11.2018.

Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen sekä opintorekisteriotteineen pyydämme toimittamaan 23.10.2018 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen . Stipendejä on jaossa kaksi, arvoltaan yhteensä 800 euroa. 

Stipendien hakuun liittyviä lisätietoja voit kysyä Markku Anderssonilta, puh. 0400 653 403. 

 

Kaupunkineuvos Markku Andersson
Jyväskylän Talousseura Ry