13.09.

Haussa innokkaita firmamessutiimiläisiä!

Firmamessut ovat ura- ja rekrytointimessut, jotka toimivat opiskelijoiden ja yritysten kohtaamispaikkana. Firmamessuilla opiskelijoilla on loistava mahdollisuus hankkia tietoa sekä luoda kontakteja useisiin mielenkiintoisiin yrityksiin työnhaun merkeissä. Messut järjestetään tammikuun 2018 puolivälissä, suurempana kuin koskaan ennen.

Uuden konseptin innoittamana haemme kahta (2) innokasta tekijää firmamessutiimiin (FiMe-tiimiin). Tiimiläisenä toimit firmamessupäälliköiden oikeana kätenä varmistaen, että messutapahtumasta tulee onnistunut niin opiskelijoiden kuin osallistuvien yritystenkin näkökulmasta.

Tiimiläisten työtehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Messutapahtuman käytännön järjestelyt yhdessä firmamessupäälliköiden kanssa
  • Tapahtuman markkinoinnin suunnittelu sekä toteutus eri kanavissa, kohderyhmänä niin opiskelijat, yritykset kuin mediakin

Tiimiläisissä arvostamme aktiivisuutta ja kiinnostusta tapahtuman organisointia kohtaan sekä halua oppia uutta. Firmamessupäälliköt perehdyttävät sinut tehtäviisi, joten aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä tai markkinoinnista et tarvitse – asenne on tärkein!

Tehtävästä saat arvokasta ja monipuolista kokemusta tapahtuman järjestämisestä sekä loistavan mahdollisuuden olla yhteydessä Pörssille tärkeisiin yhteistyöyrityksiin ja muihin sidosryhmiin. Lisäksi tiimissä toimiminen luo mainion ponnahduslaudan esimerkiksi yrityssuhdejaostoon ja firmamessupäällikön tehtäviin.

Lisätietoja saat Firmamessujen 2018 päälliköiltä:
Kristian Stenbacka ()
Juho Wuorinen ()
Roosa Kari ()

Jos kiinnostuit ja haluat olla osa tapahtumaa, hae mukaan!

Firmamessutiimin haku alkaa 18.9.2017 ja päättyy 24.9.2017 klo 23:59. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi osoitteeseen Samasta osoitteesta saat myös vastauksia hakuprosessiin liittyen.